aman sen biliyorsun zaten sus ortaligi karistirma 😡Bana niye demiyon o özel mevzuyu bende sen üzülüyosun diye üzülüyorum burda![]()
aman sen biliyorsun zaten sus ortaligi karistirma 😡Bana niye demiyon o özel mevzuyu bende sen üzülüyosun diye üzülüyorum burda![]()
aman sen biliyorsun zaten sus ortaligi karistirma 😡
Tamam kendini topla seni toplardım da ben de dağıldımzaten modum dusuktu ve o senle paylastigim özel mevzuda tuzu biberi oldu. Yarina kadar atlatirim buyuk ihtimmale ama suan iyi oldugum söylenemez![]()
Tamam kendini topla seni toplardım da ben de dağıldım![]()
anladimTamam kendini topla seni toplardım da ben de dağıldım![]()
anladimHer modum düstügünde sana siginiyorum zaten ve bugunde pek konusma takatim yok diye cok siginamadim
Dagilmisim dedin ozaman bu bize gelsin
Evet varligin yetiyor cogu zamanGülmene sevindim
artık öyle ki bir şey yapmasam da güldürebiliyorum
![]()
Senin de canım iyi ki gelmişsin foruma biraz keçi gibisin ama olsun o da dikenin olsunEvet varligin yetiyor cogu zaman![]()
Ne keciligimi gördun beSenin de canım iyi ki gelmişsin foruma biraz keçi gibisin ama olsun o da dikenin olsun![]()
İnatçısın biraz bi de şu suratını asınca bi kaçasım gelmiyor değil haniNe keciligimi gördun be![]()
güldurdun valla suan yuzumde gülumseme varİnatçısın biraz bi de şu suratını asınca bi kaçasım gelmiyor değil hani![]()
Benim önceki avatarım tatlıydı aslında ya şugar gibi çocuktugüldurdun valla suan yuzumde gülumseme var
Senin önceki avatarin benim suratimdan daha kötuydu![]()
sen telefonunu yan odadami biraktin ?Benim önceki avatarım tatlıydı aslında ya şugar gibi çocuktuo suratı anlamsız bir ifadeydi sadece
![]()
Mümkünsen telefonunu yan odadami biraktin ?![]()
finale geldikmi ? finale geldiysek oy kullanayım
3 KİŞİ var ve yarı finaldeyizfinale geldikmi ? finale geldiysek oy kullanayım![]()
tamam kullanayım3 KİŞİ var ve yarı finaldeyiz![]()
Sonuçlar Cuma'ya kalsın bence, zaten de az oy gelmiştir şu ana kadar
Cuma günü Aşk ve Mavi var aslında ama Perşembe de Çoban Yıldızını izlemeyi düşünüyorum. Cuma günü olursa 19:00'da başlayıp 20:30 gibi bitiririmSonuçlar Cuma'ya kalsın bence, zaten de az oy gelmiştir şu ana kadar
Yarın benim 8'de özel dersim var 10'dan önce eve gelemem, sonra da şarkı seçimi var zaten![]()
bencede cumaya kalsınSonuçlar Cuma'ya kalsın bence, zaten de az oy gelmiştir şu ana kadar
Yarın benim 8'de özel dersim var 10'dan önce eve gelemem, sonra da şarkı seçimi var zaten![]()