Sen kazanirsin merak etmeBakalım halk ne karar verecek![]()
Sen kazanirsin merak etmeBakalım halk ne karar verecek![]()
O kadar final puanı farkına ve senin baskılarına rağmen?Sen kazanirsin merak etme![]()
Ezel ne Ya bir sürü dizi sayarım onun üzerine çıkacakAyy ağlama kıyamam ben sana
Tefo ve Kerpeten Ali Ezel'in gizli başrolleriydi zaten, izlemesi en keyifli ikiliydiBu sahnede Sarp uçmuş resmen inşallah finale çıkabiliriz de o sahneyi de izlettirebiliriz insanlara
Türkiye'de hiçbir dizi Ezel'in üzerine çıkamaz bir daha, o bambaşkaydı dediğin gibi. Şimdiki dizisinde kızı yaşındaki kıza evlenme teklif ediyor. ss
arada çok final puani yok ve Baskıda yok artik.O kadar final puanı farkına ve senin baskılarına rağmen?![]()
Ben de senin basit total dizilerine gülerim olur biterEzel ne Ya bir sürü dizi sayarım onun üzerine çıkacakgüldüm şu an
![]()
Bu saatten sonra yok desen ne yazar korkuttun bir sürü kişiyi artık bize hiç şans bırakmadın.arada çok final puani yok ve Baskıda yok artik.
Hayirlisi be gülüm. rakiplerim sevdiklerim no problem
En basitinden bir Deli Yürek çakması diyebilirimBen de senin basit total dizilerine gülerim olur biter
Ezel bir markadır, fenomendir, kalitesine öyle her dizi erişemez
Bu saatten sonra yok desen ne yazar korkuttun bir sürü kişiyi artık bize hiç şans bırakmadın.![]()
Ne be görende içime kapanık zannedecekSen kesin inciğine kadar anlattırmışsındır ayy zaten @gözlemci hiç konuşmayı sevmez![]()
Orada ironi yapmıştımNe be görende içime kapanık zannedecek![]()
Teşekkür ederiz ablacım![]()
benim korkutmamdan ne cikacak.Ben de senin basit total dizilerine gülerim olur biter
Ezel bir markadır, fenomendir, kalitesine öyle her dizi erişemez
Bu saatten sonra yok desen ne yazar korkuttun bir sürü kişiyi artık bize hiç şans bırakmadın.![]()
Sen oy toplamaya devam et ama Deniz senin gibi baskı altına alamıyorbenim korkutmamdan ne cikacak.
bu aksam göreceklerimi gördum
umursamiyorum artik. Finale cikarsam duruma bakarim. bugunden itibaren sessizce bekleyecegim sonuclari
o kismida umursamiyorum.Sen oy toplamaya devam et ama Deniz senin gibi baskı altına alamıyor![]()
Niye böyle davranıyorsun kio kismida umursamiyorum.
iste hem ben gecen hafta @denizz19 a söylemistim zaten artik okadar baski yapmayacam oy yollamalari icin. Bugun yinede yaptim ama artik bitti!Niye böyle davranıyorsun ki![]()
Turkuaz ve vadikızı yolladıiste hem ben gecen hafta @denizz19 a söylemistim zaten artik okadar baski yapmayacam oy yollamalari icin. Bugun yinede yaptim ama artik bitti!
artik kendi basinasin. bu hafta sen baski yaparsin benden birsey beklemeTurkuaz ve vadikızı yolladı![]()
Ne oldu yine atarlandınartik kendi basinasin. bu hafta sen baski yaparsin benden birsey bekleme
zaten modum dusuktu ve o senle paylastigim özel mevzuda tuzu biberi oldu. Yarina kadar atlatirim buyuk ihtimmale ama suan iyi oldugum söylenemezNe oldu yine atarlandın![]()
zaten modum dusuktu ve o senle paylastigim özel mevzuda tuzu biberi oldu. Yarina kadar atlatirim buyuk ihtimmale ama suan iyi oldugum söylenemez![]()