Bende yapacam gerçi tanıdığım kişiler zaten jüri bu arada biz dün @gözlemci ile tanıştıkYeni jüriler bulurum belki
Bende yapacam gerçi tanıdığım kişiler zaten jüri bu arada biz dün @gözlemci ile tanıştıkYeni jüriler bulurum belki
İyi yapmışsın iyi çocukturBende yapacam gerçi tanıdığım kişiler zaten jüri bu arada biz dün @gözlemci ile tanıştık
Başka mevzudan dolayi kırgınlığimin üstüne geldi diye o tepkimi gösterdimE baksana üzülüyosun sinirleniyosun ondan tamam bir daha şaka yapmıcam sana
Benden söz etmişsin 😛İyi yapmışsın iyi çocuktur
Başka mevzudan dolayi kırgınlığimin üstüne geldi diye o tepkimi gösterdim
Trip bana yakışır sen eline yüzüne bulaştırdınAnlıyorum aranıza girmek istemedim sen diğer konuda denizle özel dedin ya şakadan
trip atayım dedim gülme işareti bile koydum 😳
Vayy dedikoducu Ne demişim senle ilgiliBaşka mevzudan dolayi kırgınlığimin üstüne geldi diye o tepkimi gösterdim
Benden söz etmişsin 😛
yok ya dedikodu yokVayy dedikoducu Ne demişim senle ilgili
Sen kesin inciğine kadar anlattırmışsındır ayy zaten @gözlemci hiç konuşmayı sevmezyok ya dedikodu yok
Bir şey demedim yahu bahsetmişimdir yani iyi biri falan@denizz19 hakkaten ne dedin hakkimda ?sadece "senden söz etti hakkinda az çok " dedi bende sormadım birşey
iyi şeyler demişsindir umarim
ok peki kötü birsey deseydin tanışmazdı zatenBir şey demedim yahu bahsetmişimdir yani iyi biri falan
Yollarım yarın.
O mu tanıştı Vayy çakal yavuklumla tanışmış gerçi şahidim olacak sıkıntı Yokok peki kötü birsey deseydin tanışmazdı zaten
O mu tanıştı Vayy çakal yavuklumla tanışmış gerçi şahidim olacak sıkıntı Yok
haha şahitte tamam deseneO mu tanıştı Vayy çakal yavuklumla tanışmış gerçi şahidim olacak sıkıntı Yok