Yok abla elenen isimle ilgili tahminini sormuştum.valla hiç bir tahminim yok ama aklıma sağlığınla ilgili olabilir gibi geliyo
Yok abla elenen isimle ilgili tahminini sormuştum.valla hiç bir tahminim yok ama aklıma sağlığınla ilgili olabilir gibi geliyo
Yok abla elenen isimle ilgili tahminini sormuştum.
Şimdi tahmin yürütsem ona düşük verildi sanılacak neyse iyi puan verdiğim birini söyleyeyim Çiğdem olabilir her hafta kıl payı kurtuluyor ve Mustafa Sandalı çok seven yok gibi bide parçası zayıftı ama ben sevdiğim için Mustiyi iyi puan verdim bide listemdeki son kişide olabilirBen bu tarz müzik çok sevmiyorum ama Ankaralı Yasemin'İn şarkıları eğlenceli oluyor. Bu arada elenen ŞOK isim hakkında bir tahminin var mı.
Biliyorum ablacım, sana en rahat Cuma günü oluyor herhalde.bekliyoru, cnm normalde eşkiya bitince 23:00 sonrası gelirdim foruma ama senin için 21:00 de burda olucaz yine hem dizi keyfi hemde sonuclar keyfi @mrt-06
Muhakkak bir tahminin olmalı ablam.hee pardon yaaa yanlış anlamışım valla bir tahminim yok ki 8 şarkıda çok güzeldi
Biliyorum ablacım, sana en rahat Cuma günü oluyor herhalde.
Muhakkak bir tahminin olmalı ablam.
Şok edecek bir eleme artık bakalım akşama görcez. İlk 3 tahmini de alalım.Şimdi tahmin yürütsem ona düşük verildi sanılacak neyse iyi puan verdiğim birini söyleyeyim Çiğdem olabilir her hafta kıl payı kurtuluyor ve Mustafa Sandalı çok seven yok gibi bide parçası zayıftı ama ben sevdiğim için Mustiyi iyi puan verdim bide listemdeki son kişide olabilir
aaa evet pazartesi salı çarşamba perşembe çok özel dizilerimiz oluyorBiliyorum ablacım, sana en rahat Cuma günü oluyor herhalde.
Muhakkak bir tahminin olmalı ablam.
Hee gıı aratma beni senn ben gelince sen dinlenirsin ben devam ederim
Cuma benim için de çok güzel oluyor.aaa evet pazartesi salı çarşamba perşembe çok özel dizilerimiz oluyor
yarışmayıda yarıdan çoğunu bitirdik 10.hafta çok önemli olucak
ay birden bi enerji geldi bana uyuyasım yok.
kiz dinlenmeme gerek yok ben geçen hafta @denizz19 a ne olur uyuyayım diye yalvardim uyutmadi ona rağmen 2 programida yürüttüm. bugün 1 tane yorulmam
Sıla Bağdat ve Bully nin sanatçısı ama gönlüm Bagdattan yanaŞok edecek bir eleme artık bakalım akşama görcez. İlk 3 tahmini de alalım.
hahhaa aa yok ben bu yarışmayla oyalanıyorum bir final gelsinde ozaman tanıtıma başlarız ayoll şuan tatil modunda iyiyizCuma benim için de çok güzel oluyor.
Evet çok hızlı ilerledik gerçekten, 13'den sonra artık MS başlar? Yavaş yavaş tanıtım konusunu aç bence.
Şu tahminlerini kenara not alalım sonuçlardan sonra bakarız.Sıla Bağdat ve Bully nin sanatçısı ama gönlüm Bagdattan yana
Peki şok elenen isim hakkında bir tahminin var mı?hahhaa aa yok ben bu yarışmayla oyalanıyorum bir final gelsinde ozaman tanıtıma başlarız ayoll şuan tatil modunda iyiyiz
senin oyunların olduğunu düşünüyorum cnm bende bir sunucu olarak butür oyunlara gelmem diğer yarışmacılar yiyebilir amaŞu tahminlerini kenara not alalım sonuçlardan sonra bakarız.
Peki şok elenen isim hakkında bir tahminin var mı?
Bully hep aliyor diye yazdim ve Fajide pek hakettigini almiyor oyuzden Sila sila ve Bully olabilirŞu tahminlerini kenara not alalım sonuçlardan sonra bakarız.
Peki şok elenen isim hakkında bir tahminin var mı?
yine bu aralar gözdem olan bir şarkiyi paylasayim çikacam. eve yeni geldim biraz kendime geleyim toparliyayim etrafi
Bully hep aliyor diye yazdim ve Fajide pek hakettigini almiyor oyuzden Sila sila ve Bully olabilir
Ahmad da süpriz yapabilir herkesi yazdim haha
Evet sen değil diğeri benim zirvemdeMerakla bekliyorum. Zirvede olmayı planlıyorum olamazsam da diğer Sıla zirvede olur