TVen Bu Şarkı Benim 8. Hafta (Sonuçlar)

bekliyoru, cnm normalde eşkiya bitince 23:00 sonrası gelirdim foruma ama senin için 21:00 de burda olucaz yine hem dizi keyfi hemde sonuclar keyfi :Z:Z:Z @mrt-06

Ben bu tarz müzik çok sevmiyorum ama Ankaralı Yasemin'İn şarkıları eğlenceli oluyor. :A Bu arada elenen ŞOK isim hakkında bir tahminin var mı. :A
Şimdi tahmin yürütsem ona düşük verildi sanılacak :A neyse iyi puan verdiğim birini söyleyeyim Çiğdem olabilir :A her hafta kıl payı kurtuluyor ve Mustafa Sandalı çok seven yok gibi bide parçası zayıftı ama ben sevdiğim için Mustiyi iyi puan verdim :D bide listemdeki son kişide olabilir :A

Şimdi tahmin yürütsem ona düşük verildi sanılacak :A neyse iyi puan verdiğim birini söyleyeyim Çiğdem olabilir :A her hafta kıl payı kurtuluyor ve Mustafa Sandalı çok seven yok gibi bide parçası zayıftı ama ben sevdiğim için Mustiyi iyi puan verdim :D bide listemdeki son kişide olabilir :A
Şok edecek bir eleme artık bakalım akşama görcez. :A İlk 3 tahmini de alalım. :A

aaa evet pazartesi salı çarşamba perşembe çok özel dizilerimiz oluyor :A

yarışmayıda yarıdan çoğunu bitirdik 10.hafta çok önemli olucak :F
Cuma benim için de çok güzel oluyor. :D

Evet çok hızlı ilerledik gerçekten, 13'den sonra artık MS başlar? Yavaş yavaş tanıtım konusunu aç bence. :A

Cuma benim için de çok güzel oluyor. :D

Evet çok hızlı ilerledik gerçekten, 13'den sonra artık MS başlar? Yavaş yavaş tanıtım konusunu aç bence. :A
hahhaa aa yok ben bu yarışmayla oyalanıyorum bir final gelsinde ozaman tanıtıma başlarız ayoll şuan tatil modunda iyiyiz :A :A :A

yine bu aralar gözdem olan bir şarkiyi paylasayim çikacam. eve yeni geldim biraz kendime geleyim :A toparliyayim etrafi :D

Şu tahminlerini kenara not alalım sonuçlardan sonra bakarız. :A

Peki şok elenen isim hakkında bir tahminin var mı? :A
Bully hep aliyor diye yazdim ve Fajide pek hakettigini almiyor oyuzden Sila sila ve Bully olabilir :D
Ahmad da süpriz yapabilir :F herkesi yazdim haha

yine bu aralar gözdem olan bir şarkiyi paylasayim çikacam. eve yeni geldim biraz kendime geleyim :A toparliyayim etrafi :D

Bully hep aliyor diye yazdim ve Fajide pek hakettigini almiyor oyuzden Sila sila ve Bully olabilir :D
Ahmad da süpriz yapabilir :F herkesi yazdim haha

Şarkı çok güzelmişş sözleri anlamlıı:love1:

Merakla bekliyorum. Zirvede olmayı planlıyorum olamazsam da diğer Sıla zirvede olur :A
Evet sen değil diğeri benim zirvemde :A
sen birkaç basamak alttasın.
geçen benim 5000 mesaj konuma baktimda sen bana 10 bin mesaj konusunda kendi videomu yollarim demişsin bende sana Silanin şuan yarıştığın sarkısını hediye etmişim demekki bilmeden en gözden olduğunu tahmin edebilmişim :D