89. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Katherine Johnson, 1918 doğumlu.

En İyi Belgesel: O.J: Made in America.

Ben de 10'da kalır diyordum da şimdi 8-9'a düştüm. :):)

Tabii 7 falan da olabilir kadın oyuncu bile garanti değil neticede. :)
Onda da Natalie Portman alsın istiyorum her ne kadar Emma Stone'a farklı duygular beslesem de. 2.ödülü de olsa o muazzam performansla hak ediyor. :)

O.J'in aynı yıl hem mini dizisinin hem belgeselinin yapılması da ilginç. İkisi de bol ödüllü oldu.

Ava kazanamadığı için sevindim. :):)

Onda da Natalie Portman alsın istiyorum her ne kadar Emma Stone'a farklı duygular beslesem de. 2.ödülü de olsa o muazzam performansla hak ediyor. :)
Ben de isterim ama olmayacak. Huppert alacağına Stone alsın. :)

O.J'in aynı yıl hem mini dizisinin hem belgeselinin yapılması da ilginç. İkisi de bol ödüllü oldu.

Ava kazanamadığı için sevindim. :):)

Ben de isterim ama olmayacak. Huppert alacağına Stone alsın. :)
Doğru 2 .ödülü verirken yapılan önyargıdan nasibini alacak gibi. Kesinlikle Portman almayacaksa Stone alsın. :)

Ben de Manchester by the Sea'yi aday olarak gösterdim. Hangisi kazanırsa kazansın sevineceğim. Yalnız Casey Affleck En İyi Erkek Oyuncu'yu almasın. :)

Film olarak La La Land'i daha çok beğensem de senaryo bakımından Manchester daha önde bence :)

Erkek oyuncuda Casey Affleck ile Denzel Washington favoriymiş. Fences'i izlemedim o yüzden bir şey diyemeyeceğim ama diğer üçüne göre Casey daha iyiydi.

Bunu atlamışım, Alicia Vikander gözlerimi acıttı resmen. :(

C5ogNc8WAAA8Zhn.jpg
alicia vikader denince geçen seneki ex machina daki ava aklıma gelince benimde gözlerim yaşardı :)