Moonlight ilk ve son Oscarını alır umarım. Yardımcı Erkek Mahershala Ali'ye gitti. Ama filmin kısıtlı olumlu yönlerindendi hak etti diyebilirim.![]()
Arrival veya Lion alsın derim ona da. Moonlight senaryoda pek de büyük bir iş yapmadı açıkçası.Yardımcı erkek ile başladık. Sürpriz olmadı kazanan Mahershala Ali.
Uyarlama senaryoyu da alacak gibi görünüyor Moonlight![]()
Arrival veya Lion alsın derim ona da. Moonlight senaryoda pek de büyük bir iş yapmadı açıkçası.![]()
Çok etken var tabi. Akademi çok çeşitten insanın yer aldığı bir kurum.Ben de Arrival'ı isterim de pek bizim gibi düşünmüyor bu seçenler![]()
Ben de öyle düşünüyorum, umarım Toni Erdmann'a gitmez.Göçmen politikası dolayısıyla Trump'a olan tepki The Salesman için ciddi avantaj sağlar. En İyi Yabancı Film Ödülü'nü kazanabilir yani. @OzaN
Zaten öyle bir rekor beklemiyordum ya çok uçuk bir teoriydi. 10'a çıkmayacağından emindim. 7 8 civarı alsa bile yeter.La La Land'in rekoru hayal oldu ama Fantastic Beasts için sevindim.Gecenin ilk büyük süprizi.
![]()