oylar gelsin beyler yildizlara yeter söyletmeyin artik
Mobilim ben
oylar gelsin beyler yildizlara yeter söyletmeyin artik
ben bile belirttim ama galiba yorumlar hiç okunmuyorDaha kaç kez yazcam dahil dedik ya.
Aman ben @MayısKralı'nı böyle kabul ettim artık.ben bile belirttim ama galiba yorumlar hiç okunmuyor
insna bi bakar başkası cevapladimi diye
Hhaha şöyle okkalı 1 puan vereyim sanada nasıl adaletli oy kullandığımı art niyetlielr görüp anlasın ayoll
Bunlardan birini düşünüyorum tam puanına talibim ona göre
Aleyna Tilki'yi bence de seçme, forumun seveceğini sanmıyorum.
Bunlardan birini düşünüyorum tam puanına talibim ona göre
Seçecek olsam burda sergiler miydim sence canımAleyna Tilki'yi bence de seçme, forumun seveceğini sanmıyorum.
Oha entrikaya bak.Seçecek olsam burda sergiler miydim sence canım
Şuan 4-5 kişi harbi merak ediyor hangisine karar verecek diye.Heyecanla bekliyoruz bakalim.
@Harunnn60 hangi şarkıyla gelecek
Seçecek olsam burda sergiler miydim sence canım
siz o şarkıları bliyorsunuz derken ona örnek gösterdi ayollAleyna Tilki'yi bence de seçme, forumun seveceğini sanmıyorum.
Mesajın alındı bende hayır diyorum.siz o şarkıları bliyorsunuz derken ona örnek gösterdi ayoll
ıyyy nekadar boş 3 yıl geçirmişiz öyle şu hit dediğimiz şarkıalra bak bangır bangırı bile ben abartılı diye bir çok eleştiri yapmıstım aaa miş miş cevapsız çınlama ve adeyyo kadar iğrenc şarkı değil dinlenebilir şarkı bangır bangır ama oda öyle büyük hit değil kısaca son 3 yılda hit denilen şarkıları seçenler yandılar ayoll ellerim kaşınıyor @Harunnn60
Ben farklı anlamışım.siz o şarkıları bliyorsunuz derken ona örnek gösterdi ayoll
ıyyy nekadar boş 3 yıl geçirmişiz öyle şu hit dediğimiz şarkıalra bak bangır bangırı bile ben abartılı diye bir çok eleştiri yapmıstım aaa miş miş cevapsız çınlama ve adeyyo kadar iğrenc şarkı değil dinlenebilir şarkı bangır bangır ama oda öyle büyük hit değil kısaca son 3 yılda hit denilen şarkıları seçenler yandılar ayoll ellerim kaşınıyor @Harunnn60
Çok yoğundum bugün cnm yeni yeni nefesleniyorumBen farklı anlamışım.
Diyorum sabahtan beri Çiğdem yok, şarkı seçimine gelemeyecek neyse ki geldin.