TVen Bu Şarkı Benim 8. Hafta

8. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Rap Müzikler

Oy: 0 0.0%
  • 2010 Sonrası Yabancı Pop Şarkılar

• Caz Müzik

• Gökhan Türkmen Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Seçecek olsam burda sergiler miydim sence canım :A
Aleyna Tilki'yi bence de seçme, forumun seveceğini sanmıyorum. :A
siz o şarkıları bliyorsunuz derken ona örnek gösterdi ayoll :A :A :A

ıyyy nekadar boş 3 yıl geçirmişiz öyle şu hit dediğimiz şarkıalra bak :( bangır bangırı bile ben abartılı diye bir çok eleştiri yapmıstım aaa miş miş cevapsız çınlama ve adeyyo kadar iğrenc şarkı değil dinlenebilir şarkı bangır bangır ama oda öyle büyük hit değil kısaca son 3 yılda hit denilen şarkıları seçenler yandılar ayoll ellerim kaşınıyor :A :A :A @Harunnn60

ıyyy nekadar boş 3 yıl geçirmişiz öyle şu hit dediğimiz şarkıalra bak :( bangır bangırı bile ben abartılı diye bir çok eleştiri yapmıstım aaa miş miş cevapsız çınlama ve adeyyo kadar iğrenc şarkı değil dinlenebilir şarkı bangır bangır ama oda öyle büyük hit değil kısaca son 3 yılda hit denilen şarkıları seçenler yandılar ayoll ellerim kaşınıyor :A :A :A @Harunnn60
Mesajın alındı bende hayır diyorum. :F :F

Ben farklı anlamışım. :A

Diyorum sabahtan beri Çiğdem yok, şarkı seçimine gelemeyecek neyse ki geldin. :D