TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta (Sonuçlar)

Final puanı almışım yine sevindirici :D

@MayısKralı @batuhankaralar tebrikler arkadaşlar :A

Elenen arkadaşa geçmiş olsun. :)

@mrt-06 kardeşim emeklerine sağlık, toplam final puan durumunu bekliyoruz :A
hakikaten sen ingilizce sarki ile bile aldin final puani :A
@MayısKralı elenirsin demisti galiba bir ara ama senden yuksek puan aldi taktir edilmeli lâkin sende ingilizce sarki sevmeyen biri olarak çok başarili oldun. harika :D

@MayısKralı elenirsin demisti galiba bur ara ama senden yuksek puan aldi taktir edilmeli lâkin sende ingilizce sarki sevmeyen biri olarak çok başarili oldun. harika :D

Bu haftayı saymam önüne gelen seçeneklerden birini seçti, genel bir konseptte seçsin ayrıca onu gömdüm o bile yeter :Z (üstelik ben ona yüksek verdim o bana düşük verdi yinede fark var :D )

Şu olaylar ile ilgili açıklama ise PİŞMAN DEĞİLİM. Hala sonuna kadar haklı olduğumu dile getiriyorum.
Zaten ilk başta kavga ettiğim kişi ile problem.yıllardır var. Beni cekemedigini anket esnasında da gösterdi. Bir anda Karadenize yükleniyoruz hakareti her şeyin ispatı. Onun dışında da zaten sevmiyordum. Özellikle yarışma sunarken defalarca dedim samimiyetsz geliyorsun bana diye onun dışında ki halleri de sinsiymis bunu da bu hafta net gördüm.

Sunucu ile olan olay da yun haklıyım. Hiç bir şekilde özür falan dilemem. Bir çok problem.vardı zaten haftalarca biriken bir olaydı. Ben de sildim artık geçmiş olsun herkese. Kurtulduk.

Diğer kişi ise (bunun kim olduğumu herkes anlamaz ama umarım bahsettiğim kişi anlar) zaten beni pek takmazdı umurunda olacağımı sanmıyorum ama ben iyi geldikçe sallamayan, hala çıkar için iyi davranıyor imaları olan biriydi tabi bwnde bunu 1 içine at 2 içine at olmuyor. Artık onunla da pek ilişki içine girmek istemiyorum.

Aslında haklıyım belki forumun sevilen üyelerine karşı tek mücadele ettiğim için bana cephe aldı ama haklıyım. Kimse inansın diye bir derdim yok ben zaten gayet netim bu zamana kadar 1 şey sakladım oda önemsiz bir şey. Her şeyim bu kadar net iken arada çılgın olsamda durup dururken insanlara saldirmayacak akılda biri olduğum için hiç aldırmiyorum. Netice de kendimi biliyorum..

Dediğim gibi başka birini korumak için arkadaş olarak görünüp satmak devamlı harcanan adam olmaktan sıkıldım. Ben böyle onursuz biri değilim. Herkesin yolu açık olsun.:)

@MayısKralı elenirsin demisti galiba bir ara ama senden yuksek puan aldi taktir edilmeli lâkin sende ingilizce sarki sevmeyen biri olarak çok başarili oldun. harika :D
Teşekkür ederim aynen böyle berbat bir haftada bile final puanını koparmayı başardığım için sevinçliyim :F

Yarışmamıza katkılarını eksik etmeyen eski yarışmacımız @ozmoturk'un oyları;
9 batuhankaralar (Where You Have Been)
8 Bully (Don't Stop The Music)
7 MayısKralı (Diamonds)
6 Harunnn60 (Rude Boy)
5 sokak sanati (We Found Love)
4 Ahmad (This Is What You Came For)
3 denizz19 (Man Down)
2 Çiğdem- (Love The Way You Lie)
1 Faji (Only Girl)

övermiş de sevgili co-adminimiz :bhr:

7 HAFTALIK TOPLAM FİNAL PUANLARI;
12 PUAN: Bully
7 PUAN: denizz19
5 PUAN: Ahmad
4 PUAN: batuhankaralar ve Çiğdem-
3 PUAN: MayısKralı
1 PUAN: Faji ve Harunnn60

Artık son haftalara geliyoruz dikkatli seçimler yapmaya gayret edin arkadaşlar, herkesin final puanı var. :)

@Ahmad @Harunnn60 @Bully @Çiğdem- @denizz19 @batuhankaralar @MayısKralı @FaJi