Bu ne abi?
Fırıldak seni toplumsal değerlerimize aykırı bir kadın bu Ne gevşeklik canım hadi 1 tanesiyle olur da 2 nedirAbuuu @sokak sanati ne diyor bu marul
Abuuu @sokak sanati ne diyor bu marul
Emeğine sağlık. Bu zorlu haftayı iyi idare ettin. Ve unutma: sağlığını hiç bir zaman unutma.TOPLAM SONUÇLAR, ELENEN İSİM VE İLK 3'DEKİ YARIŞMACILAR. 10 DK SONRA İLK SAYFADA OLACAK....!
Aynen iyi çalıştım her şey sizler içinben 50 mesaj demistim şimdilik 60 yazmisim
@denizz19 sende çoşturmuşsun
Emeğine sağlık. Bu zorlu haftayı iyi idare ettin. Ve unutma: sağlığını hiç bir zaman unutma.
Hamilton ile ilişki yaşadığında yenge diyordum ama şimdi kendisine şu şiiri havale etmek istiyorumFırıldak seni toplumsal değerlerimize aykırı bir kadın bu Ne gevşeklik canım hadi 1 tanesiyle olur da 2 nedir
Hahahaha koptum şu anHamilton ile ilişki yaşadığında yenge diyordum ama şimdi kendisine şu şiiri havale etmek istiyorum
Hamilton ile ilişki yaşadığında yenge diyordum ama şimdi kendisine şu şiiri havale etmek istiyorum
bizler derken ?Aynen iyi çalıştım her şey sizler için
Eurovision Lena mı buOnunla katılmayabilirim şu şarkıcıyı düşünüyorum, tam puanım hatrına dinleyip yorumlarsın umarım şimdi
Haftaya düzelelim kanka aramız küs kalmasın seni severim yoksa@mrt-06 Emeğine sağlık sadece bu hafta için demiyorum genel anlamda eline sağlık işin kolay değil ama bugün verdiğin karara takıldım ve şaşırdım açıkçası.
Eurovision Lena mı bu
Şarkı güzele benziyor ama bu kız iş yapmaz forumda, zaten Eurovision şarkısıyla yarışmıştı malum arkadaş sonuç hüsran olmuştu
Sen zaten o zamana kadar bin kez fikir değiştirirsin