98% cepten yaziyorum evetGerçekten bana o konudan bildirim gelmedi. 😱 Dur bakıyorum. Mobilden yine iyi yazıyorsun ama ben mobilden girince hiç yazasım gelmiyor.![]()
Tapatalk kullanıyor musun?98% cepten yaziyorum evetbilgisayarda cok geç oluyor nedense
Ben şarkıma güveniyorum sonuçta son 1 yılın taze hitlerinden ve 1.3Mlrd izlenimi var. Ama daha iyi bir yorum almadım. Elenmesem iyi olur.![]()
Çok teşekkürler saol çok mutlu oldum
teşekkürler. Baya yoğun bir hafta geçirdim oyuzdende forumdan uzak durdum.Çok teşekkürler saol çok mutlu oldumbu arada hoşgeldin bende bir ara sana yollayayım seçebileceğin bir şarkıyı
![]()
Forumlar için kullanılan mesajlaşma programı.o ne bilmiyorum?![]()
ok, kullanmiyorumForumlar için kullanılan mesajlaşma programı.![]()
Sanırım işlerin oldukça yoğun bu aralar,o yüzden yoktunteşekkürler. Baya yoğun bir hafta geçirdim oyuzdende forumdan uzak durdum.
Ben 2 hafta sonra artik evde çalışmalarıma devam edeceğimAğır tempoya uzun süre dayanamayacam durum onu gösteriyor
Öneririm ama, bayağı hızlanıyorsun mesaj yazarken.ok, kullanmiyorum![]()
ben zaten çok hızlı yazan biriyimÖneririm ama, bayağı hızlanıyorsun mesaj yazarken.![]()
Biraz öyle , Birazda bahane edip gelmedim. Forumdan uzak durmak iyi geldi. Bazen üzülmeme sebep oluyor burasıSanırım işlerin oldukça yoğun bu aralar,o yüzden yoktun![]()
İşte fena mı iki kat hızlanırsın hızdan zarar gelmez.ben zaten çok hızlı yazan biriyim
önerin için teşekkürler. yarın google amcaya sorarim bi
Biraz öyle , Birazda bahane edip gelmedim. Forumdan uzak durmak iyi geldi. Bazen üzülmeme sebep oluyor burası
tamam bakacam yanliz ben bazen turkce karakter yazayim derken yavasliyorumİşte fena mı iki kat hızlanırsın hızdan zarar gelmez.![]()
Ara Ara farkettim üzüldüğünü durumu bilmiyorum ama bazan üzülüyoruz bazan seviniyoruz bu hayatta da böyle oluyor umarım düzelir diyeyimben zaten çok hızlı yazan biriyim![]()
önerin için teşekkürler. yarın google amcaya sorarim bi
Biraz öyle , Birazda bahane edip gelmedim. Forumdan uzak durmak iyi geldi. Bazen üzülmeme sebep oluyor burası
Telefonun akıllıysa klavyene Türkçe dil paketi yüklesene.tamam bakacam yanliz ben bazen turkce karakter yazayim derken yavasliyorumsuan umursamadan karakterleri kullanmadan yaziyorum hizli oluyor
![]()