vadikızının yabancı şarkılar ile imtihanı beni bitiriyor zaten.
Şimdi baktım o haftada Only Girl'e 2 puan vermiş
vadikızının yabancı şarkılar ile imtihanı beni bitiriyor zaten.
Bir şey diycem tüm iyi niyetimle, bu şarkıyı ilk defa dinlediğine emin misin? Allstardada yarışılmıştı bu şarkıyla.
Allstarda yarışılmışmıydı unutmuşum ben seni inandırmak zorunda değilim orhan
ben recaptan değilde tek tek dinleyerek oylarımı verdim inanıp inanmamak sana kalmış
Tamam dinleyerek kullandın bu haftada, bu şarkıda her yerde ilk defa ilk defa diyorsun, ne yapmaya çalışıyorsun bakın benimde Rihanna sempatim var mı demeye mi getiriyorsun. O zaman 2 puan vermişsin bu arada
Bana bakın boyunuzdan büyük laflar edip insanı dinden imandan çıkarmayın gece gece. Çoluk çocuğun laflarını mı takıyorsun @vadikızı yapma Allah aşkına. MayısKralı kim ki ya o kadar kaale alıp cevap veriyorsun sonra da kendini değerli hissediyor sen hiçbir şey yazma onların hepsi bende bir şey derlerse ben karşılığını veririm. Dikkat çekme çabası içinde olan zavallı hareketler sunuyor İşte. Kimsenin doğru dürüst takmadığı biri işte. Sen gel benle takıl
Boş ver şekercim onlar kendi hallerinde eğlensinler normal zamanda dikkat çekemeyip böyle kışkırtmalarla dikkat çekme içindeler işteNe düşündükleri umrumda değil deniz ben çok dikkat edip tek tek dinledim şarkıları recaba göre vermedim oyumu o şarkıyı unutmuşum ne yapabilirim bunundamı hesabını vereyim
Bana bakın boyunuzdan büyük laflar edip insanı dinden imandan çıkarmayın gece gece. Çoluk çocuğun laflarını mı takıyorsun @vadikızı yapma Allah aşkına. MayısKralı kim ki ya o kadar kaale alıp cevap veriyorsun sonra da kendini değerli hissediyor sen hiçbir şey yazma onların hepsi bende bir şey derlerse ben karşılığını veririm. Dikkat çekme çabası içinde olan zavallı hareketler sunuyor İşte. Kimsenin doğru dürüst takmadığı biri işte. Sen gel benle takıl
Boş ver şekercim onlar kendi hallerinde eğlensinler normal zamanda dikkat çekemeyip böyle kışkırtmalarla dikkat çekme içindeler işte
Benim kişiliğim modluğumun önüne geçmedi hiçbir zaman olduğum gibiydim her zaman. Benle sorunun olup olmaması önemli değil çevremdeki insanlara laf sokup imalı hallerde bulunursan bu söylediklerim çok normal olarak sana gelir. Hatun sana açıklama yapıyor sen dalgaya alıyorsun kaldı ki Gök Nerede şarkısına ben de kötü vermiştim ama şu an bayağı seviyorum sen de bunu gayet iyi biliyorsun. O sebeple tezin elinde çürüyor. Karşında ablan yaşında biri var.Çünkü
Ya sen birde mod olarak bu yazıları mı yazıyorsun? Zaten herkes bu durumdan şikayetçiydi bu hallerini takmamak gerek kaç kere senle bir sorunum yok dedim sokakla kişisel tartışmanızdan uzak durdum ama bu lafların ağır bence.
Benim kişiliğim modluğumun önüne geçmedi hiçbir zaman olduğum gibiydim her zaman. Benle sorunun olup olmaması önemli değil çevremdeki insanlara laf sokup imalı hallerde bulunursan bu söylediklerim çok normal olarak sana gelir. Hatun sana açıklama yapıyor sen dalgaya alıyorsun kaldı ki Gök Nerede şarkısına ben de kötü vermiştim ama şu an bayağı seviyorum sen de bunu gayet iyi biliyorsun. O sebeple tezin elinde çürüyor. Karşında ablan yaşında biri var.
Katy'e hep düşük veriyordu zaten az çekmedim.Şimdi baktım o haftada Only Girl'e 2 puan vermiş
Olabilir hatırlamıyor olabilir ben de Gök Nerede şarkısını yarışmada hiç dinlediğimi hatırlamıyorum Zaten sen söyleyince doğrudur demiştim kendimce. Yoo dalgaya almadan yapılan hiçbir tartışmasına kendim girmem girmedim de ama üstüne çok gelinirse devreye girebilirim ah benim bu huylarımModluğun kişiliğinin önüne geçmemiş ama yarışma sevdan bayağı bir geçmiş. Tezim elimde çürümüyor çünkü tezleri karıştırmışsın burada @vadikızı şarkıyı "ilk defa dinleyip çok beğendiğini" söylüyor. Ayrıca bu seni ilgilendirmez onunla benim aramda şimdi kalkıpta başka biri onunla tartışsa ses çıkarmazsın kaldı ki hakkında bu kadar çok itirafı yollayan ben değilim o zaman korusaydın.
Ne düşündükleri umrumda değil deniz ben çok dikkat edip tek tek dinledim şarkıları recaba göre vermedim oyumu o şarkıyı unutmuşum ne yapabilirim bunundamı hesabını vereyim
Şimdi baktım o haftada Only Girl'e 2 puan vermiş
Olabilir hatırlamıyor olabilir ben de Gök Nerede şarkısını yarışmada hiç dinlediğimi hatırlamıyorum Zaten sen söyleyince doğrudur demiştim kendimce. Yoo dalgaya almadan yapılan hiçbir tartışmasına kendim girmem girmedim de ama üstüne çok gelinirse devreye girebilirim ah benim bu huylarım
Kendinle çelişiyorsun yine kimsenin takmadığı biri diyemezsin diyorsun Ee burası önemli değil diyorsun o zaman söylediğimi de takmaman lazım ama takmışsın belliDevreye girersin ama "kimsenin takmadığı biri" diyemezsin. Çünkü sanal ortamı bu kadar ön plana çeken bir insan değilim kısacası sen taksan o taksa x kişisi taksa nolur? Ama sen takıyorsun ki burda bana cevap veriyorsun.