Kendisini tatmin etmiş yine kimi gömmüş acaba traji komik, klinik vaka
Man Down ilk sezon finalde yarıştığım şarkı ve çok kötü sonuçlar almıştım. Elenen isim hayırlı olsun.)
Only Girl'u ben kullandım ve 1. Oldum herkeste oy verdi. İlk kez dinledim diyen yalan söylemiş olur. Kişiye oy verdiğinin 1 ispatıda bu.
Ayy mükkoyum. @MayısKralı
Allahım sanırım ilk defa yüksek puan verecek galibaOylarımı kullandım şarkılar güzeldi @FaJi şarkının aşığı oldumm ilk kez dinlememe rağmen herkese başarılar diliyorum
Bende Rihanna dinlemiyorum şarkılarını da bilmiyorum. Araştırınca kulağıma en uygunu bu geldi Beğendiğin için teşekkürler.Ben şarkını sevdim sen ve @FaJi nin şarkılarını ilk kez dinlememe rağmen çok sevdim
seveceksin puanımı
Kendi şarkını da mı beğenmedinBütün şarkıları rezalet nasılsa elensem de üzülmem
Aynen hepsi kötü Rihanna zaten berbat onu sevmediğimi herkes biliyor Bir tek Rude Boy güzel diğerlerini de ona göre sıraladım işte. Aslında Rihanna severdim de bazı vatandaşların absürt ve itici halleri soğuttu hoş zaten sadece rihanna konusunda değil her daim iticiydiKendi şarkını da mı beğenmedin
Allahım sanırım ilk defa yüksek puan verecek galiba
Bende Rihanna dinlemiyorum şarkılarını da bilmiyorum. Araştırınca kulağıma en uygunu bu geldi Beğendiğin için teşekkürler.
ay sen çok tatlısın bee puanı sonuçlarda göreceksin gerçekten çok sevdim şarkıyı ilk kez bir yabancı şarkıyı arka arkaya 4-5 dinledim o kadar sevdim yani rica ederim ya ne demek
vadikızının yabancı şarkılar ile imtihanı beni bitiriyor zaten.Bir şey diycem tüm iyi niyetimle, bu şarkıyı ilk defa dinlediğine emin misin? Allstardada yarışılmıştı bu şarkıyla.