TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta

7. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Tango Müzikleri

Oy: 0 0.0%
  • Ankara Havaları

• 2015 Sonrası Yabancı Düet Şarkılar

• 2015 Sonrası Pop Müzik

• Sıla Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Oylarimi bu aksam veya yarin kullanirim, unutmazsam. :D

Man Down ilk sezon finalde yarıştığım şarkı ve çok kötü sonuçlar almıştım. Elenen isim hayırlı olsun.:))

Only Girl'u ben kullandım ve 1. Oldum herkeste oy verdi. İlk kez dinledim diyen yalan söylemiş olur. Kişiye oy verdiğinin 1 ispatıda bu.:):):)

Ayy mükkoyum.:A @MayısKralı

Man Down ilk sezon finalde yarıştığım şarkı ve çok kötü sonuçlar almıştım. Elenen isim hayırlı olsun.:))

Only Girl'u ben kullandım ve 1. Oldum herkeste oy verdi. İlk kez dinledim diyen yalan söylemiş olur. Kişiye oy verdiğinin 1 ispatıda bu.:):):)

Ayy mükkoyum.:A @MayısKralı

Anlayan anlamıştır zaten birde kendimi biliyorum diyor kişiye göre puan veriyor bakalım bana kaç verecek durum yaptı o kadar. :A

Oylarımı kullandım şarkılar güzeldi @FaJi şarkının aşığı oldumm ilk kez dinlememe rağmen :love1:herkese başarılar diliyorum
Allahım sanırım ilk defa yüksek puan verecek galiba :D :D

Ben şarkını sevdim sen ve @FaJi nin şarkılarını ilk kez dinlememe rağmen çok sevdim
seveceksin puanımı:D
Bende Rihanna dinlemiyorum şarkılarını da bilmiyorum. Araştırınca kulağıma en uygunu bu geldi :D Beğendiğin için teşekkürler.

:F sıyırtık yeminle :F tımarhaneden kaçmış gibi resmen aslında sinirden kuduruyor ama ben kudurmuyorum siz kuduruyorsunuz diyecek kadar düşük :A

Golü yiyen belli kuduranda belli durup durup şarkılar berbat iğrenç diyende belli bu kadar belirli olan bir konu da bir de elendiğim şarkıyı seçip berbat bir bir hafta geçirecek olan da belli. Haydi kudur.:kiki:

Rihanna'nın şarkısına berbat diyen biri bana Rihanna'yı savunuyor. İşte Deniz insanı böyle kudurtur :F

Kendi şarkını da mı beğenmedin :D
Aynen hepsi kötü Rihanna zaten berbat onu sevmediğimi herkes biliyor :F Bir tek Rude Boy güzel diğerlerini de ona göre sıraladım işte. Aslında Rihanna severdim de bazı vatandaşların absürt ve itici halleri soğuttu hoş zaten sadece rihanna konusunda değil her daim iticiydi :F

Rihanna şarkısı ile yarıştırdım yaa onu nasıl aciz bıraktım, bitirdim. Kendimi seviyorum.😎

Allahım sanırım ilk defa yüksek puan verecek galiba :D :D

Bende Rihanna dinlemiyorum şarkılarını da bilmiyorum. Araştırınca kulağıma en uygunu bu geldi :D Beğendiğin için teşekkürler.

:Fay sen çok tatlısın bee puanı sonuçlarda göreceksin gerçekten çok sevdim şarkıyı ilk kez bir yabancı şarkıyı arka arkaya 4-5 dinledim o kadar sevdim yani rica ederim ya ne demek

:Fay sen çok tatlısın bee puanı sonuçlarda göreceksin gerçekten çok sevdim şarkıyı ilk kez bir yabancı şarkıyı arka arkaya 4-5 dinledim o kadar sevdim yani rica ederim ya ne demek

Bir şey diycem tüm iyi niyetimle, bu şarkıyı ilk defa dinlediğine emin misin? Allstardada yarışılmıştı bu şarkıyla. :D