harika o zaman ankaralı yaseminle coşalımSurvivor'a dalmışsam görmemişimdir
Ankara havası söz konusuysa akan sular durur, sana olan nefretimi bir kenara bırakarak desteklemek durumundayım seni![]()
harika o zaman ankaralı yaseminle coşalımSurvivor'a dalmışsam görmemişimdir
Ankara havası söz konusuysa akan sular durur, sana olan nefretimi bir kenara bırakarak desteklemek durumundayım seni![]()
Yabancı pop konsepti olursa bu şarkıyla gelicem@sokak sanati @vadikızı @dosimosi @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @Çiğdem-
@destere tam verir
Peki sorduk mu?Yabancı pop konsepti olursa bu şarkıyla gelicem@sokak sanati @vadikızı @dosimosi @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @Çiğdem-
@destere tam verir
Müzik çok güzel, insan baya bir gaza geliyorharika o zaman ankaralı yaseminle coşalım
profilinde paylaşıp silmiştin geri o zaman dinlemiştim hoş bir şarkı![]()
kızla alakası yok şarkı harikaYabancı pop konsepti olursa bu şarkıyla gelicem@sokak sanati @vadikızı @dosimosi @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @Çiğdem-
@destere tam verir
sadece müziğemi baktınMüzik çok güzel, insan baya bir gaza geliyor![]()
Yabancı görünce diss atasım geliyor elimde değil@Bully bu dissler niye![]()
Yok sen @Çiğdem- varken kola kutularına bakmıştın ya, benimki de o hesap iştesadece müziğemi baktınoynayanıda türbüşon olarak hayal edebilirsin kız seni hayal kırıklığına uğrattıysa eğer
![]()
kızla alakası yok şarkı harika![]()
Yabancı görünce diss atasım geliyor elimde değil
Şarkı güzeldir belki ama bi dinlemek lazım![]()
o şekilde oynayacaksa her türlü güzel olur benceKızlada alakası var şimdi o değilde @Çiğdem- söylese bu kadar güzel olmaz belki
Dinle hemen vokal anlamda çok iyi bir şarkıHele 1:10da çok sempatik
![]()
sen o yorumu nerden keşfettin@Çiğdem- le özelimizemi giriyon napıyon ben orayı sırf hogathayla ikimiz paylaşıyoruz sanıyordum
![]()
ne kola kutusu beeYabancı görünce diss atasım geliyor elimde değil
Şarkı güzeldir belki ama bi dinlemek lazım
Yok sen @Çiğdem- varken kola kutularına bakmıştın ya, benimki de o hesap işte![]()
facebook una girmiş gizlice hain codminne kola kutusu bee![]()
![]()
![]()
o şekilde oynayacaksa her türlü güzel olur bence![]()
facebook una girmiş gizlice hain codmin![]()
Hhahah aa tamam tamam anladım şimdiYabancı görünce diss atasım geliyor elimde değil
Şarkı güzeldir belki ama bi dinlemek lazım
Yok sen @Çiğdem- varken kola kutularına bakmıştın ya, benimki de o hesap işte![]()
@Çiğdem- söylese bu kadar güzel olmaz dedin ya bende ama söylerken oynasa bu şekilde harika olur dedimHangi mesajıma dedin bunu![]()