harika o zaman ankaralı yaseminle coşalımSurvivor'a dalmışsam görmemişimdir
Ankara havası söz konusuysa akan sular durur, sana olan nefretimi bir kenara bırakarak desteklemek durumundayım seni
harika o zaman ankaralı yaseminle coşalımSurvivor'a dalmışsam görmemişimdir
Ankara havası söz konusuysa akan sular durur, sana olan nefretimi bir kenara bırakarak desteklemek durumundayım seni
Yabancı pop konsepti olursa bu şarkıyla gelicem @sokak sanati @vadikızı @dosimosi @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @Çiğdem-
@destere tam verir
Peki sorduk mu?Yabancı pop konsepti olursa bu şarkıyla gelicem @sokak sanati @vadikızı @dosimosi @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @Çiğdem-
@destere tam verir
Müzik çok güzel, insan baya bir gaza geliyorharika o zaman ankaralı yaseminle coşalım
profilinde paylaşıp silmiştin geri o zaman dinlemiştim hoş bir şarkı
kızla alakası yok şarkı harikaYabancı pop konsepti olursa bu şarkıyla gelicem @sokak sanati @vadikızı @dosimosi @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @Çiğdem-
@destere tam verir
sadece müziğemi baktın oynayanıda türbüşon olarak hayal edebilirsin kız seni hayal kırıklığına uğrattıysa eğerMüzik çok güzel, insan baya bir gaza geliyor
Yabancı görünce diss atasım geliyor elimde değil@Bully bu dissler niye
Yok sen @Çiğdem- varken kola kutularına bakmıştın ya, benimki de o hesap iştesadece müziğemi baktın oynayanıda türbüşon olarak hayal edebilirsin kız seni hayal kırıklığına uğrattıysa eğer
kızla alakası yok şarkı harika
Yabancı görünce diss atasım geliyor elimde değil
Şarkı güzeldir belki ama bi dinlemek lazım
o şekilde oynayacaksa her türlü güzel olur benceKızlada alakası var şimdi o değilde @Çiğdem- söylese bu kadar güzel olmaz belki
Dinle hemen vokal anlamda çok iyi bir şarkı Hele 1:10da çok sempatik
sen o yorumu nerden keşfettin @Çiğdem- le özelimizemi giriyon napıyon ben orayı sırf hogathayla ikimiz paylaşıyoruz sanıyordum
ne kola kutusu beeYabancı görünce diss atasım geliyor elimde değil
Yok sen @Çiğdem- varken kola kutularına bakmıştın ya, benimki de o hesap işte
facebook una girmiş gizlice hain codminne kola kutusu bee
o şekilde oynayacaksa her türlü güzel olur bence
facebook una girmiş gizlice hain codmin
Hhahah aa tamam tamam anladım şimdi şimdi @Bully hatırlattı tekrar sinirlendim @destere yeYabancı görünce diss atasım geliyor elimde değil
Yok sen @Çiğdem- varken kola kutularına bakmıştın ya, benimki de o hesap işte
@Çiğdem- söylese bu kadar güzel olmaz dedin ya bende ama söylerken oynasa bu şekilde harika olur dedimHangi mesajıma dedin bunu