o da senin cahiliğinaa tanımıyorum bu kadını ben
o da senin cahiliğinaa tanımıyorum bu kadını ben
hhaah hadi oradan sende bee piyasaya doluşmuşlar çöp gibio da senin cajilkuğin
günün ilk etiketi geldi.
yok artık!!!!aa tanımıyorum bu kadını ben
aaa yok hiç bakmadım o diziye cnm engin beyi ertuğruldan önce sevmiyordum zatengünün ilk etiketi geldi.
Harika bir transfer
yok artık!!!!
Bir bulut olsam dizisini izledinmi hiç? senin Ertuğrulla birlikte oynuyorlardi bide Fatmagülün Kerimi ile
bırakırım diziyi ayollFanlArimiz handeyi dizide istiyor o zaman biz de evet diyoruz ve timoşu ariyoruz @mrt-06 @Çiğdem- @destere @dosimosi @cookies @vadikızı @Bully @EFE UYSAL veee dr çatla @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 53968
O zamana kadar devam eder mi kiben turfanda sultanı bekliyorum
fox aldıysa devam eder nasıl olsa dandik bir başrol buldular bunun masrafıda fazla değildir bir 20 sezon devam eder pembe dizi misaliO zamana kadar devam eder mi ki
sürer sürer hiç merak etme? ne çamurlar gördük kaç sezon devirdiler sizin neyiniz eksik
Yanliz beroş da oynadi bu dizide o da mi çamur yanisürer sürer hiç merak etme? ne çamurlar gördük kaç sezon devirdiler sizin neyiniz eksik
beroşum 10 bölüm zor tahammül etti o da benim gibi kalitesiz şeylere dayanamıyor terkediyor çabucakYanliz beroş da oynadi bu dizide o da mi çamur yani
Bunu diyen de 3yildir cikinellanin pesinde kosuyorberoşum 10 bölüm zor tahammül etti o da benim gibi kalitesiz şeylere dayanamıyor terkediyor çabucak
ayy daha kalitesini buldukta sanki koşmadıkmı ? herkes bulduğuyla idare etmesini bilmeli işte, fazlasını isteyen azı bulamazBunu diyen de 3yildir cikinellanin pesinde kosuyor
sen niye gülüyon kendi kendine sokakta dolaşırkende öyle sağa sola bakıp gülme millet yanlış anlar )anlamadığım bir konu ama güldüm yinede
ben zaten dışardayken forumdaki yazilari okuyup gülumseyince tuhaf bakanlar oluyorayy daha kalitesini buldukta sanki koşmadıkmı ? herkes bulduğuyla idare etmesini bilmeli işte, fazlasını isteyen azı bulamaz
sen niye gülüyon kendi kendine sokakta dolaşırkende öyle sağa sola bakıp gülme millet yanlış anlar )
Kırk yılın başı doğru kelam etmiş bozuk saat reis