TVen Fav10 İtirafları 50.Bölüm (4.Sezon Finali)

@mrt-06 yabancı diziler gibi mini sezon arası veriyorsun demek :F ölçülü güzel bir sunum yaptın gerçekten tekrardan emeğine sağlık :bhr::bhr::bhr:

@sokak sanati aaa çok teşekkürler umut bey :bhr: ben 3 yıl önce forumada bu halimle gelmiştim renkli kişiliğimden forum yadırgamıstı beni ama huyu değiştirmedim nasılsam öyleyim her zaman bunuda eski üyeler olarak sen ve diğerleri biliyorlar arada art niyetli kişiler çıkınca asla prim vermiyorum ben onlara benim üstümden prim sağlamasına kimsenin izin vermem siz beni biliyorsunuz bana yetiyor sende önemlisin forum için tekrar gelmene sevindim :bhr::bhr::bhr:
13 - 13 ya da 13 - 7 bölüm yapacağım. :A

İtiraf 10'a cidden sinir oldum. Kim bu hamur beyin. Ben niye öne atayım kendimi domuşuk. Sinirlendim sana.

Evet bu sefer sayısı artmış güzel de olmuş itiraflar. İlk 10 itiraf çok sıva doluydu pek tatlı değildi ama sonlara doğru tempo artmış hararetli olmuş. :A Eline sağlık @mrt-06. :)

Senin amacını ben de çözemedim kardo ama iyi iyi banlanmadığın sürece bu şekilde devam etmende bir sakınca görmüyorum, tarzın bu artık belli. :A Bir de mesajda yöneticilikle ilgili ince göndermeler sezdim söylemeden de edemiyciim. :A

Ha bir de aşık olan kişi için aman haa sakın diyorum. Yalnızlığımla mutluyum kalsın böyle. :A :A
Farkımız tarzımız :A :A La seni kastetmediğimi benden daha iyi biliyorsun :A Fakat kendimle kıyasladığımda -doğru bildiğimi söyleme konusunda nirvanaya ulaşmış bir üyeyim aldığım cezalar da bununla paralellik arz ediyor- bu kulvarda rakip tanımam :A

İtiraf 12, aşk başkadır. İnsana başkalaşım geçirtir. Eminsen, açıl sonu ölüm değil. Belki mutluluktur.
Bence şakadır o ama değilsede bencede açılmalı. İçini kemireceğine anlatsinki sonu ya mutluluk ya mutsuzluk olur. Böyle uzaktan hergun mutsuz olacağına bir kere olsun yoluna baksın

• Beğendim
Reactions: Mr.At
Bence şakadır o ama değilsede bencede açılmalı. İçini kemireceğine anlatsinki sonu ya mutluluk ya mutsuzluk olur. Böyle uzaktan hergun mutsuz olacağına bir kere olsun yoluna baksın
sen niye kızın veya oğlanın herneyse işte düşlerine hançer sokuyorsunki ? belki platonik takılmayı seviyor :) aslında platonik aşk en temiz aşktır eskimesi zamanla yıpranması mümkün değildir daha sağlam bir ilişki biçimi bence :)

sen niye kızın veya oğlanın herneyse işte düşlerine hançer sokuyorsunki ? belki platonik takılmayı seviyor :) aslında platonik aşk en temiz aşktır eskimesi zamanla yıpranması mümkün değildir daha sağlam bir ilişki biçimi bence :)
platonik aşk zordur :)
ben itirafi yapan belki @GAY1i olabilir diye düşünüyorum.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
platonik aşk zordur :)
ben itirafi yapan belki @GAY1i olabilir diye düşünüyorum.
platonik aşk zor değildir niye zor olsunki? mesela platonik aşkta sen nerdeysen sevdiğinde seninle ordadır oysa gerçek bir aşk yaşasan her durumda sevdüceğin mırın kırın edip itirazlarla tüm planlarını hiç edecektir :)

platonik aşk zor değildir niye zor olsunki? mesela platonik aşkta sen nerdeysen sevdiğinde seninle ordadır oysa gerçek bir aşk yaşasan her durumda sevdüceğin mırın kırın edip itirazlarla tüm planlarını hiç edecektir :)
herkesin bakış açısı farkli tabiki

Vadistan mı haahaha Vadi baskalarinda iyi kuyruk acisi yapmis anlasilan sacma sacma kelimeler turetmeler baslamis. takas okulda diye firsatini buldular tabii saldiriyolar. Merak etme aslanim her yigidin bir yogurt yiyisi vardir kim kafasini cikarirsa gereken ayari yiyecektir @-KADİR-- @Doğu @papuleoo @takas @emin_özaltun @alemto

Ben anlamadım bizim itirafı. :F @sokak sanati
Ne demek istiyor ki. Videoyu izlemedim ama çok saçma olmuş.

Diğer itiraflara gelince @Çiğdem- @dosimosi ile uğraşmayın artık kendi aralarında bir şey olursa kendileri çözerler zaten. :) Ya sorun olur tabi ama kıskanmak çok saçma ya sanal burası bir kez.

@vadikızı hakkında itiraf yapan kişi ne yapmaya çalışıyot sürekli aynı itiraf. Sende yap vadikızı bundan sonra o anonim şahsa. :A

@destere hakkında itiraf yok hayret. :A

@cookies geçmşş olsun bu arada. :/

Son olarak şu fake üyeler gına getirdi. Hep birbirinin kopyası üyeler. Yeter. :(

Ben anlamadım bizim itirafı. :F @sokak sanati
Ne demek istiyor ki. Videoyu izlemedim ama çok saçma olmuş.

Diğer itiraflara gelince @Çiğdem- @dosimosi ile uğraşmayın artık kendi aralarında bir şey olursa kendileri çözerler zaten. :) Ya sorun olur tabi ama kıskanmak çok saçma ya sanal burası bir kez.

@vadikızı hakkında itiraf yapan kişi ne yapmaya çalışıyot sürekli aynı itiraf. Sende yap vadikızı bundan sonra o anonim şahsa. :A

@destere hakkında itiraf yok hayret. :A

@cookies geçmşş olsun bu arada. :/

Son olarak şu fake üyeler gına getirdi. Hep birbirinin kopyası üyeler. Yeter. :(

Bence o sadece @Tolstoyevski 'ye gönderme. Yoksa bizle alakası yok.:A

@mrt-06 hani 5 ten sonra 7 ye atlamıssınya, 20 den sonrada 22 ye atmalışsın :D
bide bir itiraf kaldirilmis. Kaldıran kişi kendisiyse biraz lafinin arkasinda dursun. Aklın nerdeydi yazarken ?

şu herhafta @vadikızı na iğrenc asılsız itirafta bulunun kişi, kendini anonim olarak gizleyeceğine mertçe kendini belirtte sana gereken cevap verilsin.
Egonuzu tatmin edecek başka hamleleriniz olsun ve dişinize göre birileriyle uğraşın.
Kimseyle derdi olmayan kalbinde saflıktan iyilikyen başka birsey olmayan tüm üyelere ablalık yapmaya çalışan biriyle zorunuz ne anlamıyorum

Son düzenleme:
@mrt-06 hani 5 ten sonra 7 ye atlamıssınya, 20 den sonrada 22 ye atmalışsın :D
bide bir itiraf kaldirilmis. Kaldıran kişi kendisiyse biraz lafinin arkasinda dursun. Aklın nerdeydi yazarken ?

şu herhafta @vadikızı na iğrenc asılsız itirafta bulunun kişi, kendini anonim olarak gizleyeceğine mertçe kendini belirtte sana gereken cevap verilsin.
Egonuzu tatmin edecek başka hamleleriniz olsun ve dişinize göre birileriyle uğraşın.
Kimseyle derdi olmayan kalbinde saflıktan iyilikyen başka birsey olmayan tüm üyelere ablalık yapmaya çalışan biriyle zorunuz ne anlamıyorum
Onlar da kaldırıldığı için atlandı. :D

Aslında gönderen kişi ben o itiraftan vazgeçtim demişti ama benim bir hatamdan dolayı yayınladım hemen programı yayınladıktan sonra o itirafı sildim. :)

Onlar da kaldırıldığı için atlandı. :D

Aslında gönderen kişi ben o itiraftan vazgeçtim demişti ama benim bir hatamdan dolayı yayınladım hemen programı yayınladıktan sonra o itirafı sildim. :)
birini öğrendimde diğerlerini merak ettim :D
orda kaldırıldı belirtilmemiş.
ben şeyi merak ettim.Acaba hangi üyeyle benziyormuş stilimiz :)