Gözüm üstünde biliyorsun.Sekmeyi açık bırakmaya gelmiyor
Gözüm üstünde biliyorsun.Sekmeyi açık bırakmaya gelmiyor
Aklıma gelmişti bu. Sekme iki saat açık kaldı, Atacan fark eder kesin diyeGözüm üstünde biliyorsun.
Artık aramızda nasıl bir bağ oluştuysa birbirimizi hemen anlıyoruz.Aklıma gelmişti bu. Sekme iki saat açık kaldı, Atacan fark eder kesin diye
Dile kolay 4.5 yıl neredeyseArtık aramızda nasıl bir bağ oluştuysa birbirimizi hemen anlıyoruz.
@Maskeli Fedai de paravan olur. Başka bir vasfı yok zatenTam aradığım program trollüm. Eyvallah aga.
İtiraf ediyorum @denizz19'un kaprisleri yüzünden hastalandım@cookies @batuhankaralar @dosimosi
umarım sağlınığınıza kavuşursunuz geçmiş olsun dileklerimi iletip itiraflar köşesinden çekiliyorum
@mrt-06 yabancı diziler gibi mini sezon arası veriyorsun demek ölçülü güzel bir sunum yaptın gerçekten tekrardan emeğine sağlık
@sokak sanati aaa çok teşekkürler umut bey ben 3 yıl önce forumada bu halimle gelmiştim renkli kişiliğimden forum yadırgamıstı beni ama huyu değiştirmedim nasılsam öyleyim her zaman bunuda eski üyeler olarak sen ve diğerleri biliyorlar arada art niyetli kişiler çıkınca asla prim vermiyorum ben onlara benim üstümden prim sağlamasına kimsenin izin vermem siz beni biliyorsunuz bana yetiyor sende önemlisin forum için tekrar gelmene sevindim
1 gün çektin gitti hemen yokluğun belli oldu vllaSon günlerde forumda bir tek senle çok konuşmak istiyorum nedense o yüzden içimden geldi yazayım dedim.
1 gün çektin gitti hemen yokluğun belli oldu vlla
Özellikle @Çiğdem- de oluyor yönetici beyimizÜçü de olmuş. Eskiden hiç olmuyordu tiresiz bir Çiğdem vardı o sorun düzeldi ama şimdi de iki tireli oluyor. Forumun etiket sistemine bir şeyler oldu.
@vadikızı ablamız hakkında yapılan yok Çiğdem yolunda gibi doğruluğu olmayan yorumu yapan her kimse kesinlikle çok yanılıyor veya ablayı tanımıyor.
@cookies in hastalığını bilmiyordum Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda iyileşir.
Beni yönetimde görmek isteyen arkadaşa çok teşekkür ederim ama güven duymadığım bir sistemde yönetici olarak bulunmak istemem. (Bully ve mrt-06 hariç)
@Doğu halen dört dörtlük bir insan ama kendi himayelerine anlamadıkları için iftira atayım izi kalsın mantığıyla hareket ediliyor ama boşu kürek sallamalar...
@Çiğdem- in @Bully ve @mrt-06 için yaptığı yorumun altına imzamı atarım.
Halen Vadiye saydırmaya çalışanın maksadını bir türlü anlamıyorum. Dizi bitti halen olumsuz eleştiri yapılıyor bu da dizinin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Takas konusuna gelirsek Vadicilerin her zaman sevdiği ve seveceği bir insan bazıları gibi bir öyle bir böyle değil.
Saolun şu aralar iyiyim aniden geliveriyor atak halindeGeçmiş olsun
@cookies sanada geçmiş olsun hastalığını bilmiyordum seviliyorsun
@batuhankaralat sanada geçmiş olsun.
rica ederim bu arada cnm senden habersiz foruma duyurdum ama hayırlı dua almak iyidir ayollÖzellikle @Çiğdem- de oluyor yönetici beyimiz
Saolun şu aralar iyiyim aniden geliveriyor atak halinde
Çok saol Destere Hogathasever@cookies @batuhankaralar @dosimosi
umarım sağlınığınıza kavuşursunuz geçmiş olsun dileklerimi iletip itiraflar köşesinden çekiliyorum
Aynen saol senin hakkın ödenmezrica ederim bu arada cnm senden habersiz foruma duyurdum ama hayırlı dua almak iyidir ayoll
Ayy birde çok cici bir kedicik koymuşsun oraya hasta ruh halini yansıtıyor avatarın duygulanıyorum bazen vllaÇok saol Destere Hogathasever
Aynen saol senin hakkın ödenmez
Bu forumda ne çok kız kavgası görmeye meraklısız. çigdem kızları kiskaniyor, kizlar Çiğdemi kiskaniyor, vadikizi hakkinda olumsuz itirafi dosimosi yapmistir deyip durdunuz. Keşke neyini kiskandiğimizida belirtseydiniz. Ben hayatimda bir insanin calisarak didinerek sahip olmak isteyecegi bir cok şeye sahibim sağlık hariç. Çok şükür bekar bir bayan okarak maddi durumum çok iyi ama sağlik olmadikdan sonra hersey önemsiz. Ben bir insanin ancak sağlık problemi yoksa imrenirim ama kiskanmam.
Bugün herkes sağlık probleminden söz ediyor bende edeyim bari, benim senelerdir süren bir hastaliğim var ve ilerlemesi durumunda çok ciddi bir hastaliğin eşiğinde olma olasiliğim yüksek ve buyüzden hayatımda birçok şeyden vazgeçtiğim zamanlar oldu. Bunu aslında bir çok yerde belirtmiştim. Hastalığımın seyrine göre forumdan uzaklasacaktim ve oyuzden bir ara gidecem diyordum. Şimdilik durumum iyi sayilir neyse Allah'tan umut kesilmez. Kaderimizde ne varsa yaşayacağız elbet.
itiraf 14 eğer 2 senede kokusu çıkmamıssa bu saaten sonrada çıkmaz galiba eski üyesin çünkü 2 senedir burdayım.
itiraf 8 i anlamaya türkcem yetmediği için cevapsız kalacak
itiraf 12 benim gibi ..... bu noktalari kullanmiş. Atacan neyseki bu mesajda anonim itirafin bana ait olmadiğini belirtmis. üstüme kalmasın.
@mrt-06 emeğine sağlik.
@batuhankaralar umarim sonuçlarin iyi çikar ve @cookies geçmiş olsun.
canim @vadikızı sizede geçmiş olsun
@GAY1i acaba aşk itirafı sanamı ait?
itiraf her kime aitse ve dediği şaka değilse belirtsin karşısındakine
Töbe de be kendimi ölümcül hasta gibi hissettim 😉Ayy birde çok cici bir kedicik koymuşsun oraya hasta ruh halini yansıtıyor avatarın duygulanıyorum bazen vlla
hhahaha yok allah göstermesin hibirşeyin çıkmaz canavar gibi test sonucları alırısn inşTöbe de be kendimi ölümcül hasta gibi hissettim 😉
Töbe de be kendimi ölümcül hasta gibi hissettim 😉
Senin amacını ben de çözemedim kardo ama iyi iyi banlanmadığın sürece bu şekilde devam etmende bir sakınca görmüyorum, tarzın bu artık belli. Bir de mesajda yöneticilikle ilgili ince göndermeler sezdim söylemeden de edemiyciim.Güzel bir sezon finali olmuş. Eline sağlık @mrt-06 aga Bu sefer olmuş
Direk 21'den başlıyorum Saygıdeğer anonim kardeşim burada bulunma amacımı inan ben de bilmiyorum. İlk başta Kurtlar Vadisini yorumlamak ve diziyi yorumlayan küçük tatlı ailenin bir ferdi olmak için gelmiştim sonra ne olduysa kelle almaya başladık Nasıl oldu niye oldu bilmiyorum ama bundan sadist bir zevk alıyorum <3 Daha önce de söylediğim gibi yönetici olmak gibi bir gayem yok. Şayet olsaydı çoktan olmuştum. Yalakalık yapar İtiraf 24'teki bir diğer anonim kardeşin dediği gibi (bu arada o nasıl bir itiraf lan Sesli güldüm ) canım cicim ile on defa yönetici olmuştum
İtiraf 11'i anlayan beri gelsin O nasıl ütopik bir itiraf la Metin yazarı @pompy olabilir. Bu dil bana yabancı gelmiyor
İtiraf 13 inşallah bana aşık olmamışsındır kardeşim aman diyim @destere boşta bak istersen onu ayarlayabilirim sana @MEnes de olur. Okumuş tahsilli çocuk elinde altın bir bileziği var