Poyraz Karayel'in Final Tarihi Belli Oldu!

Benim takıldığım konu bitmesi değil esasen. Kesinlikle dizinin bu sezonun sonunda bitmesi taraftarıydım fakat dizinin sezon ortasında tam toparlamaya başlamışken yazılabilecek senaryoların 3 bölüme sığdırılması bence doğru bir karar değildi. Sonra vay efendim hiç iyi bir final olmadı, klasik şeylerdi gibi uyuz yorumların yapılması sinirlerimi bozuyor. Tabii yapımcılar ve kanallar benim sinirlerimi umursamiyor. Her neyse görüsüne saygı duyuyorum...
İşte o konuda da kanal suçlu. 3 sezonluk dizisine belki 1 ay daha fazla zaman verip bitirin diyebilirdi. Dizinin senaristleri de bunu görmeliydi. Ona göre senaryo hazırlanmalıydı. Kötü bir final olabilmesi yüksek ihtimal.

İşte o konuda da kanal suçlu. 3 sezonluk dizisine belki 1 ay daha fazla zaman verip bitirin diyebilirdi. Dizinin senaristleri de bunu görmeliydi. Ona göre senaryo hazırlanmalıydı. Kötü bir final olabilmesi yüksek ihtimal.
Ne yazıkki doğru. Çok güzel bir final yapilabilecekken kötü final yapma ihtimali bile üzücü. Sanırım yabancı dizilere geri döneceğim... 🙁

Ne yazıkki doğru. Çok güzel bir final yapilabilecekken kötü final yapma ihtimali bile üzücü. Sanırım yabancı dizilere geri döneceğim... 🙁
poyrazdaki konu arka sokaklardada işleniyor silah kaçakçılığı ikiside ve terör örgütü

poyrazdaki konu arka sokaklardada işleniyor silah kaçakçılığı ikiside ve terör örgütü
Poyraz Karayel ve Arka Sokakları bir mi tutuyorsun? Poyraz karayel polisiye yönünün yanında edebi yönünüde baskın bir şekilde kullanan bir dizi. Arka Sokaklarla bir tutmak saçma..

Poyraz Karayel ve Arka Sokakları bir mi tutuyorsun? Poyraz karayel polisiye yönünün yanında edebi yönünüde baskın bir şekilde kullanan bir dizi. Arka Sokaklarla bir tutmak saçma..
ben birkere bu konuda tartıştığımda banlandım oyüzden pek bişey demiyorum sadece konu aynı dedim bir kere bizimkiler polislerin mafyaya yardımını istemiyor mit bile mafyaya yardım ediyordu o sıkıntı işte örneğin güzel çirkin onda kötü polis vardı onuda bitirdiler sebep kötü polis olması çünkü adam Adalete çalışacak sadece hatta o mafyanın peşinden hiç ayrılmayacak poyrazın böyle olması lazım madem karar sahte serbest bırak soruşturma başlayınca yakalar kanıt bulursan hapse at demi bizim millet böyle bekliyor

ben birkere bu konuda tartıştığımda banlandım oyüzden pek bişey demiyorum sadece konu aynı dedim bir kere bizimkiler polislerin mafyaya yardımını istemiyor mit bile mafyaya yardım ediyordu o sıkıntı işte örneğin güzel çirkin onda kötü polis vardı onuda bitirdiler sebep kötü polis olması çünkü adam Adalete çalışacak sadece hatta o mafyanın peşinden hiç ayrılmayacak poyrazın böyle olması lazım madem karar sahte serbest bırak soruşturma başlayınca yakalar kanıt bulursan hapse at demi bizim millet böyle bekliyor
Arkadaşım bu sadece bir dizi, kurgu. Poyraz Karayeli ne kadar izledin de yorum yapıyorsun. İzledigin diziye saygı duyuyorum ama ben begenmiyorum. Benim için bir Poyraz Karayel değil. Sen diledigin gibi izle. İş eleştirmeye dizilerin açıklarını dökmeye gelirse ülkede izlenecek dizi kalmaz.

No-309, Kırgın Çiçekler, Bodrum Masalı, Aşk Laftan Anlamaz ve benzeri senaryodan yoksun, hiçbir sanatsal edebi yeri olmayan, bayağı konulu dizilerin izlendiği bir ülkede çok bile dayandı. Bizim ülkemizin insanları ne yazık ki kaliteden anlamıyor. Geçmişe dönüp bakıldığında bunu biten bazı dizilerden de anlayabiliriz diye düşünüyorum. Her neyse EFSANELER ERKEN BİTER, TADINDA BİTER. Ülkemin zevksizlerine takip ettikleri videolarıyla mutluluklar dilerim...

Baştan bozuk başlayan dizilerin devam etmesi ve Türk dizi tarihine yeni bir boyut getirmiş dizinin 3. sezonunun ortasında bitmesini haklı buluyorsanız diyebilecek bir şey bulamıyorum. No-309, Kara Sevda falan izliyorsunuz herhalde.
Kırgın Çiçekler'in senaryosuna laf etmek sana mı düştü sen kimsin Ya :)

Arkadaşım bu sadece bir dizi, kurgu. Poyraz Karayeli ne kadar izledin de yorum yapıyorsun. İzledigin diziye saygı duyuyorum ama ben begenmiyorum. Benim için bir Poyraz Karayel değil. Sen diledigin gibi izle. İş eleştirmeye dizilerin açıklarını dökmeye gelirse ülkede izlenecek dizi kalmaz.
bizim memleket böyle geziden sonra sadece böyle oldu benim seyrettiğim dizi 2 bölüm düştü diye final yaptı 5 ay sonra tekrar başladı kanal d de girişim demek orda küresel güç trump ı rahatsız etti bence

Kırgın Çiçekler'in senaryosuna laf etmek sana mı düştü sen kimsin Ya :)
bence bu dizi trump yüzünden bitiyor girişim demek küresel güç

Pek izlediğim bir dizi değildi
Ama bu sezon gereksiz,di tadında bırakmak lazım

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi