Poyraz Karayel'in Final Tarihi Belli Oldu!

Tzira

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,718
Puanı
280
54acf9b5f6309922ac7e3088.jpg

Başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın olduğu, 7 Ocak 2015 tarihinden bu yana devam eden, ekranların sevilen dizisi "Poyraz Karayel"'in final yapacağı açıklandı.

Dizinin sezon sonu bitmesi beklenirken, 82. bölümde biteceği açıklandı. Dizi, aralıksız her hafta yayınlanırsa 1 Mart 2017 Çarşamba günü final yapacak.

Dizinin 80. bölümü, 15 Şubat 2017 Çarşamba akşamı Kanal D'de.

Kaynak: http://www.ranini.tv/haber/22426/1/poyraz-karayelin-final-tarihi-belli-oldu

Sezon sonunu göremeyeceği belliydi. Bari sonunu güzel bağlasalar ama sanmıyorum.

Ben Hazirana kadar bekliyordum. Çok erken oldu final. Sonu çok saçma bitebilir bu yüzden.

Doğru karar.
Evlat kokusu bugüne gelebilir belki

Birkaç saattir dışarıdaydım, telefonumun şarjı bittiği için haberi daha yeni görebildim. Koca kanalı 3 sezon sırtında taşıyan dizi nasıl 3 bölümde final yapabilir, saçmalıktan başka bir şey değil. Tamam reytingler düşmüştü ama her şeye rağmen sahip çıkılmalıydı. Ayrıca bölümler iyice güzelleşmeye başlamıştı. Hala inanamıyorum, bari 85'e kadar devam etseydi.

Bu arada yerine Evlat Kokusu veya İsimsizler bu reytingleri bile alamaz, aha da buraya yazıyorum.

Gerçekten çok şaşırtıcı ve anlam veremediğim bir karar oldu. Kanal D, bugüne kadar aldığı saçma sapan kararlara bir yenisini daha eklemiş oldu. Poyraz Karayel, bu kanalı 3 sezondur sırtlayan bir diziydi. Kaldı ki bana göre reytingleri de bitmesini gerektirecek derecede kötü değildi. En azından sezon sonunu görmesi için şans verilebilirdi diziye 3 sezonun hatrına. Yazık oldu gerçekten. Bu karar yüzünden umarım saçma bir final yapmaz bu dizi ve hepimizin akıllarında güzel bir final ile yer edinir.

Bu arada Kanal D'nin Poyraz Karayel'in yerine koyacağı hiç bir dizinin Poyraz Karayel'in şu anda ki reytinglerini alabileceğini düşünmüyorum.

Birkaç saattir dışarıdaydım, telefonumun şarjı bittiği için haberi daha yeni görebildim. Koca kanalı 3 sezon sırtında taşıyan dizi nasıl 3 bölümde final yapabilir, saçmalıktan başka bir şey değil. Tamam reytingler düşmüştü ama her şeye rağmen sahip çıkılmalıydı. Ayrıca bölümler iyice güzelleşmeye başlamıştı. Hala inanamıyorum, bari 85'e kadar devam etseydi.

Bu arada yerine Evlat Kokusu veya İsimsizler bu reytingleri bile alamaz, aha da buraya yazıyorum.
3 sezon sırtında mı taşıdı(b).Son sezonu sayma istersen:D.2.sezonunda yarısını at kaldı 1.5 sezon:A.Kanal 9 sezon %80 zirvede yer almış arka sokakları bitirdi:bilmem: poyraza mı acıyacak hemde şu reytingleriyle:T:.Not:arka sokaklar tekrardan devam ediyor.

Gerçekten çok şaşırtıcı ve anlam veremediğim bir karar oldu. Kanal D, bugüne kadar aldığı saçma sapan kararlara bir yenisini daha eklemiş oldu. Poyraz Karayel, bu kanalı 3 sezondur sırtlayan bir diziydi. Kaldı ki bana göre reytingleri de bitmesini gerektirecek derecede kötü değildi. En azından sezon sonunu görmesi için şans verilebilirdi diziye 3 sezonun hatrına. Yazık oldu gerçekten. Bu karar yüzünden umarım saçma bir final yapmaz bu dizi ve hepimizin akıllarında güzel bir final ile yer edinir.

Bu arada Kanal D'nin Poyraz Karayel'in yerine koyacağı hiç bir dizinin Poyraz Karayel'in şu anda ki reytinglerini alabileceğini düşünmüyorum.
evet daha fazlasını alabilir:A

Bu sezon reytingler ne yazık ki toparlanamadı. Halbuki senaryo bir çok diziye kıyasla çok iyi gidiyordu. En azından farklı bir günde deneyebilirdi. Üç sezondur keyifle izlediğim bir dizi umarım iyi bir finalle sonlandırilir.

Poyrazin anasi gelir sene sonunu bulabilirdi neyse böyle de güzel bitiyor artik songül umman spin off u bekliyoruz:A

Bir psikopat katil karakter daha çıkarıp sezon sonuna kadar uzatabilirlerdi bence. :):)

Ya hiç yeni sezona başlatma, ya da adam akıllı bitir. Artık sezon başından dizinin kac bölüm olacaginin açıklanması zorunlu olmalı

Forum İstatistikleri

Konular
176,554
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy