Anladım durumu şuan ve hak verdim. Benim de dolu günüm pek karşılık veremeyeceğim maalesef.Bugün evde hapis oldum dışarı çıkasım yok.
düzenli konuştuklarımda forumda olmayacak benimde canım şimdiden sıkıldı size sarıyorum
Anladım durumu şuan ve hak verdim. Benim de dolu günüm pek karşılık veremeyeceğim maalesef.Bugün evde hapis oldum dışarı çıkasım yok.
düzenli konuştuklarımda forumda olmayacak benimde canım şimdiden sıkıldı size sarıyorum
Şaka yapiyorum abla birakmayacam ama ara veriyorum bir süre yokum
Gidesin olsa giderdin gitmedigine göre forumu birakamiyorsun kolay kolay birakilmaz zaten ben de tamamen birakmiyorum yazin gelirim tekrar ama bu aralar yokum
neyse bunada şükür.
kullan bakalım ama her hafta yakana yapışırız
umarım zorladığıma pişman olmam ama ne puan verirsen problem değil.
yeterki oylar çok olsun rekabet kızışsın
@eskici ikinci yazını şimdi gördüm.
giderken benide götür benimde gidesim var ama tabi yarışmayı tamamlamam gerekiyor
Yaza kadarne kadar süre yoksun
Gidesin hiç olmasınnn seni bırakmamm göndermemm gitmeyi unutt
bu hafta murat kaldırımla akustik sonunculuk için kapışacak umarım bu kapışmadan akustik zaferle ayrılıp elenirhe ben @denizz19 denizin tek oyuyla yarışmada kalıyorum
aa ama tatil benimde hakkim demi ?ne kadar süre yoksun
Gidesin hiç olmasınnn seni bırakmamm göndermemm gitmeyi unutt
bu gidisle gencler elenir olgunlar kalirbu hafta murat kaldırımla akustik sonunculuk için kapışacak umarım bu kapışmadan akustik zaferle ayrılıp elenir
Yok abla ben her sene böyle bir süreligine ara veriyorum zatenkötü birşeymi var
ilkkez survivor konusu açtım bugünYok abla ben her sene böyle bir süreligine ara veriyorum zaten
Gördüm etiketlemissin simdi bakacam konuyailkkez survivor konusu açtım bugün
Gördüm etiketlemissin simdi bakacam konuyailkkez survivor konusu açtım bugün
bekliyorumda basladimi program ?bizde özet.Gördüm etiketlemissin simdi bakacam konuya
Gördüm etiketlemissin simdi bakacam konuya
İzlemiyorum ki internetten oyuna bakarim gecebekliyorumda basladimi program ?bizde özet.
Zaten Poyraz'ın final haberini almışım, benden bu akşam oy bekleme. .ss@Sherlock @Aserat @turkuazz @MasacRE- @FaJi @Doğu @destere @MayısKralı @HeisenBerg @Harunnn60 @batuhankaralar @MEnes
Oylarınızı bekliyorum
Oylarını at bekliyorum hem final yapacak tabiki her güzel şeyin sonu vardırZaten Poyraz'ın final haberini almışım, benden bu akşam oy bekleme. .ss
Bugün daha yeni geldim eve o sebeple yarın 20:00'daKiz sonuclar bu akşam değil miydi 😱
Ben işin şaka kısmındayım ama sen de Kırgınlar'ın 3 bölüm sonra final yapacağını öğrensen kalkıp halay çekmezdin herhalde.Oylarını at bekliyorum hem final yapacak tabiki her güzel şeyin sonu vardır
Bugün daha yeni geldim eve o sebeple yarın 20:00'da
Nerdeydin @dosimosi nin emrahi gibi botoks mu yaptiriyordunOylarını at bekliyorum hem final yapacak tabiki her güzel şeyin sonu vardır
Bugün daha yeni geldim eve o sebeple yarın 20:00'da