Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 6.Hafta

Bizi değerlendirmeye bile almıyor piss cadııı:D
yüksek puanlar olmasada ilk 4 hafta orta sıralarda idare eder puanlar veriyordum sana cnm en kötü puanını ilk kez geçen hafta 5.hafta verdim ve bu haftada öyle oldu son 2 haftadır gözümden düşmeye basladı emsut daha doğrusu bu kendal karakteri bıkkınlık getirdi artık ayoll @mrt-06 vadiden seç demişti elenmezsen öyle yap kendal son 2 haftada baymaya basladı beni fenalık geldi artık :A :A :A

Peki gitmeden önce son kez kullanayim ondan sonra jürilikten atin artik beni :A

Forumu birakiyorum :A

ne demek bırakıyorumm göndermeyiz seni bee :bağır:

yüksek puanlar olmasada ilk 4 hafta orta sıralarda idare eder puanlar veriyordum sana cnm en kötü puanını ilk kez geçen hafta 5.hafta verdim ve bu haftada öyle oldu son 2 haftadır gözümden düşmeye basladı emsut daha doğrusu bu kendal karakteri bıkkınlık getirdi artık ayoll @mrt-06 vadiden seç demişti elenmezsen öyle yap kendal son 2 haftada baymaya basladı beni fenalık geldi artık :A :A :A

Bıkkınlıkmı getirdi bak sen :Fvadiden ünsalla gelsem onada düşük verecekler ne yapım

Peki gitmeden önce son kez kullanayim ondan sonra jürilikten atin artik beni :A

Forumu birakiyorum :A
neyse bunada şükür.
kullan bakalım ama her hafta yakana yapışırız :D
umarım zorladığıma pişman olmam ama ne puan verirsen problem değil.
yeterki oylar çok olsun rekabet kızışsın

@eskici ikinci yazını şimdi gördüm.
giderken benide götür benimde gidesim var :A ama tabi yarışmayı tamamlamam gerekiyor

Bıkkınlıkmı getirdi bak sen :Fvadiden ünsalla gelsem onada düşük verecekler ne yapım
öyle her hafta kullanılıcak bir akrakter değil ayoll insana fenalık getiriyor gerçekten ilk 4 hafta dayanabildim ama son 2 haftadır dayanamıyorum artık adamı görünce içim sıkılıyor :A

Şaka yapiyorum abla birakmayacam ama ara veriyorum bir süre yokum :A
neyse bunada şükür.
kullan bakalım ama her hafta yakana yapışırız :D
umarım zorladığıma pişman olmam ama ne puan verirsen problem değil.
yeterki oylar çok olsun rekabet kızışsın

@eskici ikinci yazını şimdi gördüm.
giderken benide götür benimde gidesim var :A ama tabi yarışmayı tamamlamam gerekiyor
Gidesin olsa giderdin gitmedigine göre forumu birakamiyorsun kolay kolay birakilmaz zaten ben de tamamen birakmiyorum yazin gelirim tekrar ama bu aralar yokum :A

Şaka yapiyorum abla birakmayacam ama ara veriyorum bir süre yokum :A

Gidesin olsa giderdin gitmedigine göre forumu birakamiyorsun kolay kolay birakilmaz zaten ben de tamamen birakmiyorum yazin gelirim tekrar ama bu aralar yokum :A
ben ara sıra birkaçgun ara veriyorum. şuan yarışmalardan dolayı kalıcıyım. bende yazın uzun süre ara vereceğim :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan