tekrar yazmişsin bende tekrar cevap vereyimBeni jürilikten atabilirsiniz @denizz19
sen nerelerdesin yusuf sesin çıkmıyor
Gidiyorum buralardan o yüzden istesem de kullanamamyok öyle 😡
sen yarışmacıktan jüriye geçtin oyüzden kaçarın yok 😡
gitmeden kullan işteGidiyorum buralardan o yüzden istesem de kullanamam
Gidiyorum buralardan o yüzden istesem de kullanamam
İnternet kötü o yüzden iki kere gitmis mesajtekrar yazmişsin bende tekrar cevap vereyim
kaçarın yok 😡
@EFE UYSAL la kullandığım taktiği sanada kullanmayayım.
o oylar gelsin
Efe sende kullan
enerjini şuan bana cevap vermeyle harcama. oylamaya odaklanİnternet kötü o yüzden iki kere gitmis mesaj
sana ya 1 ya 2 vermiştir ondanBizi değerlendirmeye bile almıyor piss cadııı
enerjini şuan bana cevap vermeyle harcama. oylamaya odaklan
@MEnes az evvel gülüp durdunda. oylar kullanildimi ? ;D
sana ya 1 ya 2 vermiştir ondan
Iyi senin alıntın ile Menes parladıo kesin birşey zaten
Misafir var şuan son süre ne zaman.enerjini şuan bana cevap vermeyle harcama. oylamaya odaklan
@MEnes az evvel gülüp durdunda. oylar kullanildimi ? ;D
sana ya 1 ya 2 vermiştir ondan
yüksek puanlar olmasada ilk 4 hafta orta sıralarda idare eder puanlar veriyordum sana cnm en kötü puanını ilk kez geçen hafta 5.hafta verdim ve bu haftada öyle oldu son 2 haftadır gözümden düşmeye basladı emsut daha doğrusu bu kendal karakteri bıkkınlık getirdi artık ayoll @mrt-06 vadiden seç demişti elenmezsen öyle yap kendal son 2 haftada baymaya basladı beni fenalık geldi artıkBizi değerlendirmeye bile almıyor piss cadııı
Peki gitmeden önce son kez kullanayim ondan sonra jürilikten atin artik benigitmeden kullan işte
elbet devran dönecek bende ödetirim sana kolay kolay unutmam birşey zamanı gelince değerlendiririm
Forumu birakiyorum😱 ne demek gidiyorum nereye gidiyosunnn
Son süreyi unut bugün oyla.Misafir var şuan son süre ne zaman.
Peki gitmeden önce son kez kullanayim ondan sonra jürilikten atin artik beni
Forumu birakiyorum
yüksek puanlar olmasada ilk 4 hafta orta sıralarda idare eder puanlar veriyordum sana cnm en kötü puanını ilk kez geçen hafta 5.hafta verdim ve bu haftada öyle oldu son 2 haftadır gözümden düşmeye basladı emsut daha doğrusu bu kendal karakteri bıkkınlık getirdi artık ayoll @mrt-06 vadiden seç demişti elenmezsen öyle yap kendal son 2 haftada baymaya basladı beni fenalık geldi artık
neyse bunada şükür.Peki gitmeden önce son kez kullanayim ondan sonra jürilikten atin artik beni
Forumu birakiyorum
öyle her hafta kullanılıcak bir akrakter değil ayoll insana fenalık getiriyor gerçekten ilk 4 hafta dayanabildim ama son 2 haftadır dayanamıyorum artık adamı görünce içim sıkılıyorne demek bırakıyorumm göndermeyiz seni bee
Bıkkınlıkmı getirdi bak sen vadiden ünsalla gelsem onada düşük verecekler ne yapım
Şaka yapiyorum abla birakmayacam ama ara veriyorum bir süre yokumne demek bırakıyorumm göndermeyiz seni bee
Bıkkınlıkmı getirdi bak sen vadiden ünsalla gelsem onada düşük verecekler ne yapım
Gidesin olsa giderdin gitmedigine göre forumu birakamiyorsun kolay kolay birakilmaz zaten ben de tamamen birakmiyorum yazin gelirim tekrar ama bu aralar yokumneyse bunada şükür.
kullan bakalım ama her hafta yakana yapışırız
umarım zorladığıma pişman olmam ama ne puan verirsen problem değil.
yeterki oylar çok olsun rekabet kızışsın
@eskici ikinci yazını şimdi gördüm.
giderken benide götür benimde gidesim var ama tabi yarışmayı tamamlamam gerekiyor
ben ara sıra birkaçgun ara veriyorum. şuan yarışmalardan dolayı kalıcıyım. bende yazın uzun süre ara vereceğimŞaka yapiyorum abla birakmayacam ama ara veriyorum bir süre yokum
Gidesin olsa giderdin gitmedigine göre forumu birakamiyorsun kolay kolay birakilmaz zaten ben de tamamen birakmiyorum yazin gelirim tekrar ama bu aralar yokum
Tamam bugün hallederim o zaman. Sen niye daraldın yine ne oldu.Son süreyi unut bugün oyla.
zaten canım sıkılıyor patlamayayım size
Bugün evde hapis oldum dışarı çıkasım yok.Tamam bugün hallederim o zaman. Sen niye daraldın yine ne oldu.