forumda olmayacam evetaylarca kaybolucakmısın nasıl yani yaz ayında seni hiçmi görmücem ben![]()
forumda olmayacam evetaylarca kaybolucakmısın nasıl yani yaz ayında seni hiçmi görmücem ben![]()
forumda olmayacam evet![]()
bizim tayfa seni yanliz birakmazyaa üzüldüm bak şimdi yaa kendimi çok yanlız hissedecem![]()
bizim tayfa seni yanliz birakmaz![]()
Bence sende biraz ara ver forumaevet kaanda denizde yalnız bırakmazda sen başkasın ya![]()
Bence sende biraz ara ver foruma
yarışmaya katılacağım ama yarışacağım çifti daha seçmedim![]()
![]()
Çiftler Yarışıyor 2.Sezon'un 2.Çifti Hürrem&Süleyman ( xemrexxx ) 3.Çifti ise Arnav&Kushi (Ice_Cool_23 ) Oluyor!
Açıklanan Çiftler:
1) Meltem & Haluk - denizz19
2) Hürrem & Süleyman - xemrexxx
3) Arnav & Kushi - Ice_Cool_23
Başvurular hala devam ediyor, gün içinde belli olmuş diğer yarışmacılarda açıklanacaktır.
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19@mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici @Aserat @Forumdash @soo @FaJi @Sherlock
hürremle kusihiyi ben alayım, arnavla sülümanı sana bırakayım![]()
![]()
Çiftler Yarışıyor 2.Sezon'un 2.Çifti Hürrem&Süleyman ( xemrexxx ) 3.Çifti ise Arnav&Kushi (Ice_Cool_23 ) Oluyor!
Açıklanan Çiftler:
Başvurular hala devam ediyor, gün içinde belli olmuş diğer yarışmacılarda açıklanacaktır.
@destere @MasacRE- @Doğu @MEnes @Bully @sokak sanati @vadikızı @denizz19@mrt-06 @turkuazz @Ice_Cool_23 @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @Maskeli Fedai @batuhankaralar @eskici @Aserat @Forumdash @soo @FaJi @Sherlock
yaz için geçerli. tatile gidecegim ve demiştim bir ara teknolojiden uzak kalmak istiyorum diyeOlmadı bu![]()
Biliyorum söylemiştin ama yokluğun aranılıryaz için geçerli. tatile gidecegim ve demiştim bir ara teknolojiden uzak kalmak istiyorum diye
teşekkurler çok iyisinBiliyorum söylemiştin ama yokluğun aranılır![]()
En son katılmıycam demiştin ama yine de soruyorum katılacakmısın![]()
arnev kuvsev hangi dizinin çiftiydi ilk defa duyuyorunm![]()
![]()
Açıklanan Çiftler:
Bir Garip Aşk Kanal 7 Oğlan çok yakisikli begenecegine eminimarnev kuvsev hangi dizinin çiftiydi ilk defa duyuyorunm![]()
![]()
![]()
evet iste o yarismalar benim aktiflimi cogaltti, ben gidecem dedikce dahada baglandim burayaAynen ama yarışmasızda çekilmiyor burası![]()
aaa evet oğlan iyiymiş ama kız çok sinir bozucu görünüyorBir Garip Aşk Kanal 7 Oğlan çok yakisikli begenecegine eminim![]()
@xemrexxx sülüman ve haremi olarak katılsaymıs keşke ayollhürremle kusihiyi ben alayım, arnavla sülümanı sana bırakayım![]()
Yok ya kızda cok tatlı resimdeki sahne de somurtmus sadeceaaa evet oğlan iyiymiş ama kız çok sinir bozucu görünüyor![]()
![]()
@xemrexxx sülüman ve haremi olarak katılsaymıs keşke ayoll![]()
![]()
![]()