son saniyeye kadar belirsiz olacak anlaşılanArabeski yeniden öne geçirdim.
Arabeski yeniden öne geçirdim.
Arabesk'de çok iyi bi şarkı aklıma geldi, o seçilse iyi.Allahh rekabeti iyice kızıştırdın eziz dostum ya
Ben.Nerede o oyunu geri çeken kim o ?
Arabesk'de çok iyi bi şarkı aklıma geldi, o seçilse iyi.
Ben.
Adamsın Ahmet kardeşimArabeski yeniden öne geçirdim.
Cover ise seçilmiyorArabesk'de çok iyi bi şarkı aklıma geldi, o seçilse iyi.
Ben.
TSM varya tam olarak nasıl bir şarkılar? Ben ayıramıyorum. Mesela arabesk deyince yazdım çıktı birçok şey ama sanat musikisi ile ilgili hiç fikrim yok.Arabesk Fantezi de aklıma 2 isim ve şarkıları da hazır şimdi TSM kısmını hazırlayalım her ihtimale karşı
Nasıl yani cover? anlamadım. cover seçemiyormuyuz? 😱Cover ise seçilmiyor
Türk sanat müziği dhaa böyle yaylı çalgıların, kanunların hüküm sürdüğü şarkılardırTSM varya tam olarak nasıl bir şarkılar? Ben ayıramıyorum. Mesela arabesk deyince yazdım çıktı birçok şey ama sanat musikisi ile ilgili hiç fikrim yok.
Nasıl yani cover? anlamadım. cover seçemiyormuyuz? 😱
TSM Zeki Müren Muazzez Abaci Muazzez Ersoy Bülent Ersoy Muzzeyyen Senar mesela.Tarkan bile seslendirdi TSM.TSM varya tam olarak nasıl bir şarkılar? Ben ayıramıyorum. Mesela arabesk deyince yazdım çıktı birçok şey ama sanat musikisi ile ilgili hiç fikrim yok.
TSM varya tam olarak nasıl bir şarkılar? Ben ayıramıyorum. Mesela arabesk deyince yazdım çıktı birçok şey ama sanat musikisi ile ilgili hiç fikrim yok.
Hiç ilgi alanım değil, inş seçilmez bu dal.bak bu şarkı türk sanat müziği şarkısı bu tarz oluyor türk sanat müziği
Senin arabeskte ne seçeceğini bildiğim icin uyarayım dedim.TSM varya tam olarak nasıl bir şarkılar? Ben ayıramıyorum. Mesela arabesk deyince yazdım çıktı birçok şey ama sanat musikisi ile ilgili hiç fikrim yok.
Hiç ilgi alanım değil, inş seçilmez bu dal.