TVen Bu Şarkı Benim 4. Hafta

4. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Demet Akalın vs Hande Yener

Oy: 0 0.0%
  • Sezen Aksu Şarkıları

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Belli olmasın diye kandırıyorum işte sus şşşş :A
ay tamam sustum . senin şarkıları açıklanınca öğreniyorum. öncesinde Sıla haric diğerlerinde konuşmadık

Hakikaten ya neden cover olmuyor bence olsun da @dosimosi zeynoşumun dediği
gibi şarkı bozulmuş olmasın:D
Cover olmasın diyorum ben :D
şarkının özü önemli :D
neyse ben birazdan forumdan çıkacam. ama bir süre daha messengerde olurum :A

ay tamam sustum . senin şarkıları açıklanınca öğreniyorum. öncesinde Sıla haric diğerlerinde konuşmadık

Cover olmasın diyorum ben :D
şarkının özü önemli :D
neyse ben birazdan forumdan çıkacam. ama bir süre daha messengerde olurum :A

he pardon ay bende yanlış anlamışım yaw:D
bencede özü önemli tabii benimde ilk tercihim cover olmaması yönünde olur ama cover olursada özü bozulmasın

Vay ne seçeceiğimi nasıl anladın. :A
Ama güzel oldu bu konu. @mrt-06 kanka bekleniyorsun. :A
Senin arabeskte ne seçeceğini bildiğim icin uyarayım dedim.
yinede @mrt-06 anlatsın Cover olup olmayacağını
Cover olmaz, başka biri daha sormuştu ona da aynısı dedim anlamı olmaz ki o zaman. :(
@mrt-06 Türk Sanat Müziği söyleyen herkesle katılabilir miyiz yoksa illa Türk sanat müziği sanatçısı mı olmalı :D
Türk sanat müziği olmalı. :A

Hayır şöyle zaten söylediğim kişi Türk sanat müziği söylüyor ama türk sanat müziği sanatçısı değil :D
O nasıl oluyor anlamadım Tarkan gibi mi mesela. :F Önemli olan Türk sanat müziği olması o tınıda söylenmesi, sanatçının ne önemi var. (b)

İkisi de eninde sonunda seçilir zaten niye bu kadar olay oldu bu iş anlamadım :D
TSM den korkuyor herkes. cogunun tarzina tersmis :)

@denizz19 hani bana ilk 2 secenegini demistinya. suan K olani dinliyorum. Tam puanim gelir diyeyim :A yinede sen bilirsin, gerci digerininde tam puan olma sansi yuksek :D
Kolay gelsin :D

TSM çıkacak işte o kadar :F Hem forumda Müzeyyen Senar'ı sevmeyen olmadığını düşünüyorum :)

TSM den korkuyor herkes. cogunun tarzina tersmis :)

@denizz19 hani bana ilk 2 secenegini demistinya. suan K olani dinliyorum. Tam puanim gelir diyeyim :A yinede sen bilirsin, gerci digerininde tam puan olma sansi yuksek :D
Kolay gelsin :D

Ben de Tsm dinleyen biri değilim ama az çok biliyorum meşhur şarkıları. Onlar da bilir yani o kadar da korkmalarına gerek yok bence :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan