Benim Diriliş etkiside var 85 ve 90Ona bakarım, ama Tarihle pek alakam yok ilk not 46 ikincisi 60 .ss
Benim Diriliş etkiside var 85 ve 90Ona bakarım, ama Tarihle pek alakam yok ilk not 46 ikincisi 60 .ss
Benim Diriliş etkiside var 85 ve 90
Eşit ağırlık şu an ama değiştirebilirimSayısalcımıydın geçen sordum ama unuttum
Diriliş takipçilerinin tarihi yüksek oluyor.ss
Eşit ağırlık şu an ama değiştirebilirim
Net değilim o konudaNe istiyorsun ki. Ayrıca TM'den ne olcan seçenek çok dar.
Net değilim o konuda
Sadece biyoloji kötüFen'in iyise MFye geç matematiği TMdede görüyon
Sadece biyoloji kötü
Ben zor teşekkür alıyorumO bendede kötü ezber 0. İngilizce Almanca iyi, edebiyat coğrafya falan iyi diğerleri orda Tarih berbat takdiri kaçırıyorum onun yüzünden.ss
Ben zor teşekkür alıyorum
Fen'in iyise MFye geç matematiği TMdede görüyon
Tmde kal son sene ozele falan gidersin heralde orda notlari bol keseden verirler ve fizik kimya falan calisirsin ama son seneden oncesinde fizik kimyan kotuyse tm en iyisi not ort icin 😉Sadece biyoloji kötü
Tmde kal son sene ozele falan gidersin heralde orda notlari bol keseden verirler ve fizik kimya falan calisirsin ama son seneden oncesinde fizik kimyan kotuyse tm en iyisi not ort icin 😉
Onemli deil ben her seyi 12. sinifta ogrendim ve 29 bininci oldum ki pek te calismadim 12 deEe özele gitsede niye yarım dönem daha tmde kalsın 11.sınıf fiziği kimyası çok önemli
Kırgın Çiçekler, Kalbimdeki Deniz, Hayat Şarkısı, Ölene Kadar, birazcık da Kara SevdaSen başka hangi diziler izliyon
Kırgın çiçekler hayat şarkısı no 309 kara sevda bazen cesur Ve güzel bazen seviyor sevmiyor bazenKırgın Çiçekler, Kalbimdeki Deniz, Hayat Şarkısı, Ölene Kadar, birazcık da Kara Sevda
Sen??