@destere tam selimlik video bu yaa
çiğdem sen bu diziye başlarsın artık kışın bile soyunuyor oğlanhahah ohaaa kış gelince bnyoyla çareyi bulmuşlar çıplak dolaşmasalar izlenmezler sonucta
@destere tam selimlik video bu yaa
çiğdem sen bu diziye başlarsın artık kışın bile soyunuyor oğlanhahah ohaaa kış gelince bnyoyla çareyi bulmuşlar çıplak dolaşmasalar izlenmezler sonucta
çiğdem sen bu diziye başlarsın artık kışın bile soyunuyor oğlan
dolgun oğlan memesi görünce fikri dğeişmiştir bence gizli gizli izliyor zaten o@Çiğdem- hayatta başlamaz bu diziye sevmedi bir kere
Diziye reyting lazım tabi böyle sahneler çekecekler baklavaları görünce zaten kızlar direk ekrana yapışır
Fragman çok iyi olmuş dünkü bölüm yine çok güzeldiYeni Bölüm 5 Ocak Çarşamba FOX'ta!
Diriliş?
Bende açıyorum arada izleyen çok var Dirilişimi bıraktıramaz hangi dizi gelirse gelsinHe doğru sen Diriliş izliyorsun. Ben Diriliş'i pek takip etmiyorum ama sağolsun sınıftakiler akıllı tahtada hiç eksik etmiyorlar karakterleri. Bugün Turgut Alp vardı.
Bende açıyorum arada izleyen çok var Dirilişimi bıraktıramaz hangi dizi gelirse gelsin
Bitsin Osmanlının Kuruluşu başlayacakBu sene bitiyor ama. İnternetten falandamı takip etmiyorsun haftasonu tekrarda veriyor Fox
Ee boşuna milletin dizisi demiyorlar diziye. İzlemiyorum ama sempatim var o kadar bölüm başlayamam sadece
Bitsin Osmanlının Kuruluşu başlayacak