çiğdem sen bu diziye başlarsın artık kışın bile soyunuyor oğlanhahah ohaaakış gelince bnyoyla çareyi bulmuşlar çıplak dolaşmasalar izlenmezler sonucta
![]()
![]()
![]()
çiğdem sen bu diziye başlarsın artık kışın bile soyunuyor oğlanhahah ohaaakış gelince bnyoyla çareyi bulmuşlar çıplak dolaşmasalar izlenmezler sonucta
![]()
![]()
![]()
çiğdem sen bu diziye başlarsın artık kışın bile soyunuyor oğlan![]()
Tövbe tövbe nasıl @destere lik video kız oğlan banyoda vucuduna yakın çekim yptırıyor destere parlakların vucudunamı merak saldı artık 😱😱😱çiğdem sen bu diziye başlarsın artık kışın bile soyunuyor oğlan![]()
dolgun oğlan memesi görünce fikri dğeişmiştir bence gizli gizli izliyor zaten o@Çiğdem- hayatta başlamaz bu diziye sevmedi bir kere
Diziye reyting lazım tabi böyle sahneler çekecekler baklavaları görünce zaten kızlar direk ekrana yapışır
Fragman çok iyi olmuşYeni Bölüm 5 Ocak Çarşamba FOX'ta!
Diriliş?
Diriliş?![]()
![]()
Bende açıyorum arada izleyen çok varHe doğru sen Diriliş izliyorsun.Ben Diriliş'i pek takip etmiyorum ama sağolsun sınıftakiler akıllı tahtada hiç eksik etmiyorlar karakterleri. Bugün Turgut Alp vardı.
![]()
Bende açıyorum arada izleyen çok varDirilişimi bıraktıramaz hangi dizi gelirse gelsin
![]()
Bitsin Osmanlının Kuruluşu başlayacakBu sene bitiyor ama.İnternetten falandamı takip etmiyorsun haftasonu tekrarda veriyor Fox
Ee boşuna milletin dizisi demiyorlar diziye. İzlemiyorum ama sempatim var o kadar bölüm başlayamam sadece![]()
Bitsin Osmanlının Kuruluşu başlayacak![]()