cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,602
- Puanı
- 1,060
sen ve @sokak sanati bugün 6-6.50 almaya geliyoruz !! çok iyi bölüm yine çünkü ohohAh bilmem mi hep inatçıydı Lale ya
sen ve @sokak sanati bugün 6-6.50 almaya geliyoruz !! çok iyi bölüm yine çünkü ohohAh bilmem mi hep inatçıydı Lale ya
Cok guzel bu dzimizde evt ohoh
Şükür doğmuş 7-8 bölüm geride kaldım, bitmezse yazın tamamlarım
Şükür doğmuş 7-8 bölüm geride kaldım, bitmezse yazın tamamlarım
hhaha aa hala bitmedimi bu no 3 bilmem kaç be
Hala bitmedi reytingde de geçen hafta zirvedeydi hiç mi dikkat etmedinhhaha aa hala bitmedimi bu no 3 bilmem kaç be
hiç gözüme çarmıyordu kaç aydır ben bitti sanmıstımHala bitmedi reytingde de geçen hafta zirvedeydi hiç mi dikkat etmedin
Kavga ediyor Furkanın fanları Yusuf Çimin fanları ile @xemrexxxFanları kilo aldı baklavaları gitti diyordu yeniden yapmış.
Çok güzel bakış atmış.
Dizi bitmeden 7 çocukla bitirecekler galiba.En çalışkan çift bizimkiler. 😱 @xemrexxx @Yiğitt @mrt-06 @Çiğdem- @Aserat @EFE UYSAL @Billy Kane @ozgur2113
Dizi bir seneden fazla devam edince senaristler de tıkanmış.En çalışkan çift bizimkiler. 😱 @xemrexxx @Yiğitt @mrt-06 @Çiğdem- @Aserat @EFE UYSAL @Billy Kane @ozgur2113
Dizi bitmeden 7 çocukla bitirecekler galiba.
Senaryo bitince ben.En çalışkan çift bizimkiler. 😱 @xemrexxx @Yiğitt @mrt-06 @Çiğdem- @Aserat @EFE UYSAL @Billy Kane @ozgur2113