Müziğin Yolculuğu 11.Bölüm (2004 Yılının Hit 40 Parçası- Part 2)

Sizce Yılın Şarkıları Hangileri ?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Canıma Minnet en sevdiğim Serdar Ortaç şarkısıdır, oy vermeyenlerin evlerine Allah ateşler salsın..

Yıldız teyzenin karpuzu olmamış..

Hakan Peker'i severim ama bu şarkısı fiyasko, zaten @Çiğdem- dışında da kimse oy vermez..

Amman Kuzum için @denizz19 fikrime danışmıştı, Ziynet'i iyi ki bu şarkısıyla tanımamışım demiştim, rezalet olmuş..

Kayahan ve Kıraç'ı da beğenmedim..

Diğer parçalar harika zaten, tek tek yorumlamaya gerek yok.. Ankette olmayan Atilla Taş'ın parçası da güzel, onun söylediğini bilmiyordum ama şarkı aklımda kalmış..

Emeğine sağlık @Çiğdem- ..

yıdız teyzenin karpuz kestim şarkısını dinleyen hiçbir varlığın canı sıkılmaz :) tam final şarkısıymış @xemrexxx topacı bu şarkıyı kullanmamıştı sanırım :)

hhaahah yok @xemrexxx kullanmadı yorum bile yapmamış baksana dahada yıldızı almam bölümlerime :A

O kızla alabiceğin en yüksek puanları alıyorsun zaten :A
kız oy kullandım ya htta en fazla bu hafta kullanmışım :F yıldız ablam yine şahane :bhr:

Canıma Minnet en sevdiğim Serdar Ortaç şarkısıdır, oy vermeyenlerin evlerine Allah ateşler salsın..

Yıldız teyzenin karpuzu olmamış..

Hakan Peker'i severim ama bu şarkısı fiyasko, zaten @Çiğdem- dışında da kimse oy vermez..

Amman Kuzum için @denizz19 fikrime danışmıştı, Ziynet'i iyi ki bu şarkısıyla tanımamışım demiştim, rezalet olmuş..

Kayahan ve Kıraç'ı da beğenmedim..

Diğer parçalar harika zaten, tek tek yorumlamaya gerek yok.. Ankette olmayan Atilla Taş'ın parçası da güzel, onun söylediğini bilmiyordum ama şarkı aklımda kalmış..

Emeğine sağlık @Çiğdem- ..
40 şarkı olunca içlerinden biraz beğenilmeyenler oldu tabi cnm ama bu özel yıla özel birşey yapmamız gerekiyordu part 2 olarak :F

kıraçın bu şarkısı büyük olay olmuştu benimde en sevdiklerimden ama herkese hitap etmiyor tabi cnm :A :A :A

40 şarkı olunca içlerinden biraz beğenilmeyenler oldu tabi cnm ama bu özel yıla özel birşey yapmamız gerekiyordu part 2 olarak :F

kıraçın bu şarkısı büyük olay olmuştu benimde en sevdiklerimden ama herkese hitap etmiyor tabi cnm :A :A :A
Aynen zevkler ve renkler tartışılmaz..

Zaten 5 şarkı dışında oy verdim hepsine, 2004'ün part 2'si bile efsane, beğenmediklerime laf atarak az stres atayım dedim..

Aynen zevkler ve renkler tartışılmaz..

Zaten 5 şarkı dışında oy verdim hepsine, 2004'ün part 2'si bile efsane, beğenmediklerime laf atarak az stres atayım dedim..
Hhahaha belli serdar anticileri sinirlendirmiş seni cnm :F part 1 den sonra burdada zirveye oynayamayacak gibi 😵

Hhahaha belli serdar anticileri sinirlendirmiş seni cnm :F part 1 den sonra burdada zirveye oynayamayacak gibi 😵
Serdar gönüllerin şampiyonu zaten, 22.yılında 70 milyon dinlenmesi var, burada zirveyi alamaması onun popun kralı olduğu gerçeğini değiştirmez.. Kıskananlar çatlasın..

Serdar gönüllerin şampiyonu zaten, 22.yılında 70 milyon dinlenmesi var, burada zirveyi alamaması onun popun kralı olduğu gerçeğini değiştirmez.. Kıskananlar çatlasın..
gizlimi oy kullanıyorsun kime ne verdin açık seçik söylede bizde duyalım :) tek tek kim kime dürtmüş diye anketemi bakıcaz ? :)
2004 de tüm türkiye hayrandı adama burada oy vermeseler ne olur dediğin gibi cnm zaten bu etkinliğin ilk amacı eski şarkıları hatırlayıp nostalji yaşamak anketide ilgiyi biraz daha arttırmak için ekledik sen nostalji keyfini bozma forumun zevksizliği yüzünden
:A :A :A

@destere sende gece şarkıları göz gezdirip oylarsın anketi ayoll kaçıp gitme :A :A :A

2004 de tüm türkiye hayrandı adama burada oy vermeseler ne olur dediğin gibi cnm zaten bu etkinliğin ilk amacı eski şarkıları hatırlayıp nostalji yaşamak anketide ilgiyi biraz daha arttırmak için ekledik sen nostalji keyfini bozma forumun zevksizliği yüzünden

@destere sende gece şarkıları göz gezdirip oylarsın anketi ayoll kaçıp gitme :A :A :A

Aynen bu şarkı da konuda bulunsun, çekemeyenlere inat :A

Şubat'ta yeni şarkıyla geliyormuş, Mert Ekren şarkısı olacakmış yine, kasıp kavuracağız yine ortalığı :A

Aynen bu şarkı da konuda bulunsun, çekemeyenlere inat :A

Şubat'ta yeni şarkıyla geliyormuş, Mert Ekren şarkısı olacakmış yine, kasıp kavuracağız yine ortalığı :A
aaa tekli singlemi olucak mıs gerçi serdar bey single çıakrtmıyor normal albümmü olucak mış :F

Sanırım single olacak, İki Deli gibi. Ama albüm hazırlıklarına da başlayacak diye okudum, aylar sonra da albüm çıkar herhalde yine :D

Serdar hiç boş durmuyor, Tarkan Bey'den 1 yıldır albüm bekliyoruz hala ses soluk yok :A
aa tarkanın albümü yaz ayına kaldı yine galiba bir cuppa cuppa dedi milleti kandırdı gitti ayoll :F mayıs-haziran gibi çıkar onun albümü :F

serdar bey kariyerinde hiç single çıkarmadı galiba :A yine düet olur büyük ihtimalle feat demiş mertle düet yapacaklar sanırım çünkü serdar bey çıkardımı stüdyo albümü çıakrıyor üşenmeden ayoll :A :A :A

zaten seçmiştim :)

Gece Yolcuları - Unut Beni
Kıraç - Razıysan Gel
Yıldız Tilbe - Karpuz Getir Yiyeyim
Deniz Arcak - Eyvallah
Hande Yener - Acele Etme
Rafet El Roman - Yalancı Şahidim
Nil Karaibrahimgil - Bütün Kızlar Toplandık
Gökhan Özen - Sana Yine Muhtacım
Burcu Güneş feat Ceza

Kıraç - Razıysan Gel
Deniz Arcak - Eyvallah
Hande Yener - Acele Etme
Burcu Güneş feat Ceza
GÖKHAN ÖZENİ seçmen @denizz19 u sevindirir ama serdar beyi seçmeyerek @Bully un evlerine ateş salsın bedduasını sende yedin ayoll çocuk sizin yüzünüzden 2004 yılınnı tadını çıakramadı :A :A :A

@Bully

@denizz19

Kıraç - Razıysan Gel
Deniz Arcak - Eyvallah
Hande Yener - Acele Etme
Burcu Güneş feat Ceza
Gözlüğün hayırlı olsun :)

GÖKHAN ÖZENİ seçmen @denizz19 u sevindirir ama serdar beyi seçmeyerek @Bully un evlerine ateş salsın bedduasını sende yedin ayoll çocuk sizin yüzünüzden 2004 yılınnı tadını çıakramadı :A :A :A

@Bully

@denizz19
Aynen pis zevksizler keşke ölseler. ss

Kıraç - Razıysan Gel
Deniz Arcak - Eyvallah
Hande Yener - Acele Etme
Burcu Güneş feat Ceza
diğer oylamada senin isteğini kirmayip Zeynepi seçmistim.
sende Ismail YK yı seçersen memnun olurum :)

diğer oylamada senin isteğini kirmayip Zeynepi seçmistim.
sende Ismail YK yı seçersen memnun olurum :)
ismail yk seçeceğime çiğ tavuk yemeyi tercih ederim :)

Gözlüğün hayırlı olsun :)

Aynen pis zevksizler keşke ölseler. ss
serdar ortacın şarkılarından bir çoğunu severim klipleride güzeldir :) ama burda şarkıda klipte güzel değildi :)

@Bully

@denizz19
gökhan özen bu şarkıyla iyiydi buna rağmen sıralamamda sonlarda yer alıyor eğer gece yolcularını geçerse ona verdiğim oyu geri çekerim :)

serdar ortacın şarkılarından bir çoğunu severim klipleride güzeldir :) ama burda şarkıda klipte güzel değildi :)
ozaman ciğ tavuk ye birdaha benden ricalarda bulunma 😉

gökhan özen bu şarkıyla iyiydi buna rağmen sıralamamda sonlarda yer alıyor eğer gece yolcularını geçerse ona verdiğim oyu geri çekerim :)
MusicSurvivor'da 1.olduğum tek şarkısıydı, ama orda güzel puan verenler burada oy vermediler. ss

Klipte sarışın bir güzelimiz vardı, Berrak Tüzünataç vardı, daha nolsun. ss