Aynen yarın tam 21.00'da burda olmanızı öneririm başlığı da düzenliyim hazır hatırlatmışken.Son durum ne canım @mrt-06
Şarkılar yarın 21:00 da mı paylaşılacak.
ay dur şu an depresyondayım bizsafiye sultan olarak çok kötü bir olaya vesile olmuşuz birkaç gün ertele bence @Çiğdem- @destere @gizem ak @cookies @vadikızı @dosimosi @eskici @Forumdash @Bully @Aserat @denizz19Şarkı seçimleri bu akşam 21.00'da arkadaşlar.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60
Gerçek biz olarak mutlu olduk.
cok degisiksinO reklam çok güzeldi ama ben arada canım sıkılınca o reklamı açıp gülüyorum. Tuba'nın tek sempatik görüntüsü orada.
Buyuk olasilikla en hosuma giden konsept bu düetler, cokta zorlanacagimizi dusunuyorum oylarken.Şarkı seçimleri bu akşam 21.00'da arkadaşlar.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60
cok degisiksin
imajin biraz daha cizildi ama olumlu yöne gidiyor diyeyim
Buyuk olasilikla en hosuma giden konsept bu düetler, cokta zorlanacagimizi dusunuyorum oylarken.
aklima olmazsa olmaz 3 tane müthis düet geliyor. kapan kim olacak bakalim
aa sasirdim. favorimle geleceksin sandimMS de kullanamadığım içimde ukta kalan bir düeti koyacağım
Bunu bilin bakalım @sokak sanati
@Çiğdem-
MS de kullanamadığım içimde ukta kalan bir düeti koyacağım
Bunu bilin bakalım @sokak sanati
@Çiğdem-
Ciddi misin
Bugün forumda fazla aktif üye yok umarım akşam 9'da herkes burda olur.cok degisiksin
imajin biraz daha cizildi ama olumlu yöne gidiyor diyeyim
Buyuk olasilikla en hosuma giden konsept bu düetler, cokta zorlanacagimizi dusunuyorum oylarken.
aklima olmazsa olmaz 3 tane müthis düet geliyor. kapan kim olacak bakalim
Aaa bende dedim şimdi sokak tutturur ben kaptım bunu diyeHayır farklı isimler seveceğim. Biraz tarzım ile gideceğim bu yarışmada. Hep Ariana Rihanna dinmeyen biri değilim.
Yerli de olabilir yabancı da aklımda 4 şarkı var.
olmazlarsa kendi sanssizliklariBugün forumda fazla aktif üye yok umarım akşam 9'da herkes burda olur.
Aynen ama düet seçeneği çok, birçok iddialı düet mevcut.olmazlarsa kendi sanssizliklari
@denizz19 gelmek uzeredir 😛
pazartesileri normaldir herhalde böyle sessizlik
Aynen ama düet seçeneği çok, birçok iddialı düet mevcut.olmazlarsa kendi sanssizliklari
@denizz19 gelmek uzeredir 😛
pazartesileri normaldir herhalde böyle sessizlik