TVen Bu Şarkı Benim 2. Hafta

2. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
ay dur şu an depresyondayım bizsafiye sultan olarak çok kötü bir olaya vesile olmuşuz :( birkaç gün ertele bence :( @Çiğdem- @destere @gizem ak @cookies @vadikızı @dosimosi @eskici @Forumdash @Bully @Aserat @denizz19
dfgdfgfg.png

O reklam çok güzeldi ama ben arada canım sıkılınca o reklamı açıp gülüyorum. Tuba'nın tek sempatik görüntüsü orada.:D
cok degisiksin :A
imajin biraz daha cizildi :A ama olumlu yöne gidiyor diyeyim :D

Buyuk olasilikla en hosuma giden konsept bu :D düetler, cokta zorlanacagimizi dusunuyorum oylarken.
aklima olmazsa olmaz 3 tane müthis düet geliyor. kapan kim olacak bakalim :D

Buyuk olasilikla en hosuma giden konsept bu :D düetler, cokta zorlanacagimizi dusunuyorum oylarken.

Çok çılgın bir reklam ama yoldan geçenlere molbedin var mı falan diye soruyorlar en son tuba oğlana soruyor sonra şaka şaka diyor bence komik ve eğlenceli.:D Bir ara bende özenip arkadaşlar ile çarşıda gezerken tabi o zaman lisedeyim kızın birine sormuştum sonra dakikalarca güldük.:F Seviyorum böyle aşırılıkları.😛

Bugün forumda fazla aktif üye yok umarım akşam 9'da herkes burda olur. :D

Oldukça seçenek bulunuyor aslında ama bu seçeneklerden ilk olarak öncelik hangisi olmalıdır onu bulmak zor biraz:)