Zaten bugün forumda online kişi sayısı az bakalım 9'da kaç kişi olacak. Çiko bile girmedi bugün.bu arada seçimi 21 e bırakarak içerde nin forum reytingini düşürdün tebrikler
Zaten bugün forumda online kişi sayısı az bakalım 9'da kaç kişi olacak. Çiko bile girmedi bugün.bu arada seçimi 21 e bırakarak içerde nin forum reytingini düşürdün tebrikler
ozaman gel birlikte karar verelimKarar vermedim ki
@vadikızı da yok acaba nereye gittilr acabaZaten bugün forumda online kişi sayısı az bakalım 9'da kaç kişi olacak. Çiko bile girmedi bugün.
Canım şu an aklımda biri var zaten de seçsem mi ikilemi yaşıyorum dur bakalım ancak şu an konu hazırlamam lazım anlayışın İçin teşekkürlerozaman gel birlikte karar verelim
pekiCanım şu an aklımda biri var zaten de seçsem mi ikilemi yaşıyorum dur bakalım ancak şu an konu hazırlamam lazım anlayışın İçin teşekkürler
Kırgın Çiçekler yorum konusu açar mısınpeki
kolay gelsin
sen carlosla katilsana 😉 belkide liste basindir
ben 26 mayıs 2016 da youtubea yüklenen bir şarkıyı düşünüyorum sen ne düşünüyorsunCanım şu an aklımda biri var zaten de seçsem mi ikilemi yaşıyorum dur bakalım ancak şu an konu hazırlamam lazım anlayışın İçin teşekkürler
ben şuana kadar hiç konu açmadımKırgın Çiçekler yorum konusu açar mısın
Ben daha nostaljik düşünüyorum ama bakalım yani karar vermedikben 26 mayıs 2016 da youtubea yüklenen bir şarkıyı düşünüyorum sen ne düşünüyorsun
adayları 6ya indirdim dur düşünmem lazım @mrt-06 21 de gene öncelik sıramla 3 şarkı paylaşırım sonra içerde izlicem sümsük melek celal babayı vuramaz amayine de bakmalısem carlosla katilsana 😉 belkide liate basindir
İyi Ya ilk kez açarsınben şuana kadar hiç konu açmadım
videosu 1996 yılına ait kanal d ekranlarında söylenen bir düet de olmasın sen anlamışsındırBen daha nostaljik düşünüyorum ama bakalım yani karar vermedik
Emre hayır ilk 3 olarak paylaşma haksızlık oluyor diğer yarışmacılara.adayları 6ya indirdim dur düşünmem lazım @mrt-06 21 de gene öncelik sıramla 3 şarkı paylaşırım sonra içerde izlicem sümsük melek celal babayı vuramaz amayine de bakmalı
5 dakika kala toplu etiket yapta iyice panik olsunlarEmre hayır ilk 3 olarak paylaşma haksızlık oluyor diğer yarışmacılara.
Saat tam 9'da yapıyorum. Saniyesi saniyesine.5 dakika kala toplu etiket yapta iyice panik olsunlar
yok ya bari 1 dakika önce yap unutanlar olursa eli ayağına dolansinSaat tam 9'da yapıyorum. Saniyesi saniyesine.
Şimdi 1 dk önce yapsam birisi paylaşsa saat 8.59, sonra diğer bir yarışmacı aynı şarkıyı 9'da paylaşsa onun olacak bu sefer de önce paylaşan sen erken etiket yaptın diye başıma ekşiyecek. Ben bunlara gelemem.yok ya bari 1 dakika önce yap unutanlar olursa eli ayağına dolansin