TVen Bu Şarkı Benim 2. Hafta

2. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
@dosimosi Chantaje de güzel ama foruma güven olmaz :A
haklisin ama yabanci sarkilarda benim listemdeki ilk 5 te kesinlikle olacak bir sarki.
baska sarkilarin sansi zor @sokak sanati yabanci sarki ile geleceksen iyi puan veremezsem sasirma. bil isterim :D

derken kapiya biri geldi :F

Aynen ama düet seçeneği çok, birçok iddialı düet mevcut. :D

Aynen ama düet seçeneği çok, birçok iddialı düet mevcut. :D
aklimda baya güzeller var, bakalim hangileriyle gelinecek

haklisin ama yabanci sarkilarda benim listemdeki ilk 5 te kesinlikle olacak bir sarki.
baska sarkilarin sansi zor @sokak sanati yabanci sarki ile geleceksen iyi puan veremezsem sasirma. bil isterim :D

derken kapiya biri geldi :F

aklimda baya güzeller var, bakalim hangileriyle gelinecek
Keşke sende yarışmacı olsaydın. :T:

Keşke sende yarışmacı olsaydın. :T:
yarismis kadar oluyorum :D cunku fikrimi soran cok oluyor :A
su saat 21 kismi beni stresse koyuyor :A
cabuk elenenlerden olurdum. ben nekadar iddiali sarkiyla gelsemde malesef bu bir gercekki insanlarin cogu yöneticelere göre puanlama yapiyor.
benimde fazladan 1-2 puan verdiklerim oluyor ama listemin her yerini anlastiklarim kaplamiyor :D
Gecen hafta Fajiye verdim tam puan, bakalim bu hafta neler olacak

yarismis kadar oluyorum :D cunku fikrimi soran cok oluyor :A
su saat 21 kismi beni stresse koyuyor :A
cabuk elenenlerden olurdum. ben nekadar iddiali sarkiyla gelsemde malesef bu bir gercekki insanlarin cogu yöneticelere göre puanlama yapiyor.
benimde fazladan 1-2 puan verdiklerim oluyor ama listemin her yerini anlastiklarim kaplamiyor :D
Gecen hafta Fajiye verdim tam puan, bakalim bu hafta neler olacak
Yoo ben öyle düşünmüyorum geçen haftaki sonuçlarda mesela MS'nin başarılı isimleri @Bully @sokak sanati @denizz19 ilk 10'a zor girdi hatta Umut ilk 10 dışı kaldı. Bu yarışma şarkı odaklı, geçen haftanın sonuçlarından bariz belli oluyor. :D

Yoo ben öyle düşünmüyorum geçen haftaki sonuçlarda mesela MS'nin başarılı isimleri @Bully @sokak sanati @denizz19 ilk 10'a zor girdi hatta Umut ilk 10 dışı kaldı. Bu yarışma şarkı odaklı, geçen haftanın sonuçlarından bariz belli oluyor. :D
ben o isimleri vermedim, onlar yüksek alir demedim. yani insanlar anlastiklari yöneticelere cok veriyor.
benim en iyi anlastigim 3 kisi var ucude zirveden uzakti zaten puanlamamda hele denize cok berbat puan verdim, yildizlarda vadikizina 1 verdim :D
Sener Sen gibi bir usta olmazsa final puani kesinlikle alamazdim biliyorum. ben biraz ordan kurtariyorum. benim samimi oldugum cok az kisi oldugu icin cabuk elenirdim diyorum.

ben o isimleri vermedim, onlar yüksek alir demedim. yani insanlar anlastiklari yöneticelere cok veriyor.
benim en iyi anlastigim 3 kisi var ucude zirveden uzakti zaten puanlamamda hele denize cok berbat puan verdim, yildizlarda vadikizina 1 verdim :D
Sener Sen gibi bir usta olmazsa final puani kesinlikle alamazdim biliyorum. ben biraz ordan kurtariyorum. benim samimi oldugum cok az kisi oldugu icin cabuk elenirdim diyorum.
Sen vermedin zaten ben örnek olarak verdim, şarkı bariz iyiyse elbet hakkını görüyor. :D

Ayrıca sende kendini küçümseme gayet sevilen bir isimsin. :A

Sen vermedin zaten ben örnek olarak verdim, şarkı bariz iyiyse elbet hakkını görüyor. :D

Ayrıca sende kendini küçümseme gayet sevilen bir isimsin. :A
tesekkurler :D ama en fazla 10 kisi ile samimiyetim vardir forumda :D
daha yeni yeni aciliyorum :A kasimdan önce 2-3 kisiydi arada konustuklarim 😛

10 kişi az değil zaten forumda kaç online var ki. :A
herkes etkinliklerde bulunmuyor 😛
ben forumdan kac kez gidecem diye dillendirmistim. su etkinlikler yakami birakmiyor :A
önce dedim MS bitsin Kaanin sampiyonluguna sahit olmak icin :D sonra bir anda yildizlar yarisiyorda buldum kendimi :D

herkes etkinliklerde bulunmuyor 😛
ben forumdan kac kez gidecem diye dillendirmistim. su etkinlikler yakami birakmiyor :A
önce dedim MS bitsin Kaanin sampiyonluguna sahit olmak icin :D sonra bir anda yildizlar yarisiyorda buldum kendimi :D
Aman niye gidiyon en fazla azaltırsın, sonuçta eğlence amaçlı burdayız, bura senin yüzünü gülüyorsa seni mutlu ediyorsa gitmeyi düşünmek mantıksız. Ha elbet bir gün buranın da sonu gelecek o ayrı. :F Ne forumlar kapandı. :A

Forumda hala online kişi sayısı az. .ss

Aman niye gidiyon en fazla azaltırsın, sonuçta eğlence amaçlı burdayız, bura senin yüzünü gülüyorsa seni mutlu ediyorsa gitmeyi düşünmek mantıksız. Ha elbet bir gün buranın da sonu gelecek o ayrı. :F Ne forumlar kapandı. :A

Forumda hala online kişi sayısı az. .ss
Burda inanilmaz egleniyorum buda az olan aktiflimi cogaltti zaten ama arada keyfi kendimi test ediyorum 2 gun falan uzak kaldigim gunlerde oldu :A yani hala kendimi kontrol edecek bagimliliktayim :D gidisimi erteledim zaten ama yaza 3 ay falan girmemeyi dusunuyorum.