özelden mesaj atıcam mesaj kutuna bak 2 dk sonraOlur nerde linkini at
özelden mesaj atıcam mesaj kutuna bak 2 dk sonraOlur nerde linkini at
dodimosi iyiymisBu akşam yine harika bir bölüm olacak aksiyon bitmiyor @sokak sanati @dodimosi @Dka
No 309 izliyom sonra netten izlerimBu akşam yine harika bir bölüm olacak aksiyon bitmiyor @sokak sanati @dodimosi @Dka
Mobilden etiketleyince yanlış harf çıktıdodimosi iyiymis
Sen 309 izliyonMobilden etiketlerinde yanlış harf çıktı
ben etiketlerken bastan sonra yapmam hic. ilk harfleri yazinca zaten secenek geliyor tiklayinca işlem tamamMobilden etiketleyince yanlış harf çıktı
Bilgisayardan yazınca aslında bende bu yöntemi kullanıyorum ama mobilden yazınca bu şekilde olmuyorben etiketlerken bastan sonra yapmam hic. ilk harfleri yazinca zaten secenek geliyor tiklayinca işlem tamam
bendede tam tersi mobilden öyle yapiyorum . Bilgisayarda herzaman olmuyorBilgisayardan yazınca aslında bende bu yöntemi kullanıyorum ama mobilden yazınca bu şekilde olmuyor
Mobilden web tarayıcımı kullanıyorsun yoksa programmıbendede tam tersi mobilden öyle yapiyorum . Bilgisayarda herzaman olmuyor
Son iki bölümdür iyi oldu ama bundan sonra böyle mi olur orası muamma Ailesi onu evden kovdu artık tek başına
Reytingler düşüşte 3-4 haftadırSon iki bölümdür iyi oldu ama bundan sonra böyle mi olur orası muamma Ailesi onu evden kovdu artık tek başına
Artacaktır ama bu sezon Final yapmalı diye düşünüom kesinlikle.Reytingler düşüşte 3-4 haftadır
Artacaktır ama bu sezon Final yapmalı diye düşünüom kesinlikle.
Haftaya ab de 4,50-4,75 düşerse bu dizi şimdi tam 5 aldı ab de no 309 da düştü ab ve abc1 deArtacaktır ama bu sezon Final yapmalı diye düşünüom kesinlikle.