mart ayindan itibaren eylule kadar iyidir burası, sevmeye merak etmeye devam etİsveç tüm çekiciliğini yitirdi şuan.![]()
mart ayindan itibaren eylule kadar iyidir burası, sevmeye merak etmeye devam etİsveç tüm çekiciliğini yitirdi şuan.![]()
diger konuyu batırmıssınız burda cevap vereyim
@sokak sanati
Gökhan geri dönuyor
yakinda Berkerde Serapin elini tutup Semih gibi evden cıkacak. Ben Serapi seviyorum deyip terkedecek programi 😛
bilgide diyorduki Sibel Gökhanin ziyaretçi olarak geldiğini düşünüyor. Gökhanin eve girdiğini öğrenince cok seviniyor falanda filanHadi yaa iyi trollüyor o zaman Sibel'i. Fragmanı izle.![]()
bilgide diyorduki Sibel Gökhanin ziyaretçi olarak geldiğini düşünüyor. Gökhanin eve girdiğini öğrenince cok seviniyor falanda filan![]()
programın herşeyi palavraSibel gidelim falan diyor bende bu bit yeniği var dedim.![]()
Ben daha önce söylemiştim öyle olacak diye.İçim titredi. Serap geliyor. Berker yarın Gözde'yi bırakıp Serap'la gidiyor ve Gözde nasıl ağlıyor.@dosimosi
Ben daha önce söylemiştim öyle olacak diye.
gözde kim nezaman geldi bilmiyom
izlemeyeli baya oldu
diger konuyu batırmıssınız burda cevap vereyim
@sokak sanati
Gökhan geri dönuyor
yakinda Berkerde Serapin elini tutup Semih gibi evden cıkacak. Ben Serapi seviyorum deyip terkedecek programi 😛
Bugün dışardaydım ne oldu.Ay heyecan dorukta Gözde geldi muhteşem dakikalar.Gözde ağlayacak. @mrt-06 izle hatta @Tolstoyevski kanka sende gel
Off çok kötüydü resmen ağladım.![]()
Bugün dışardaydım ne oldu.Dostoyevski ne alaka adam koskoca yazar. 😛 @Tolstoyevski Beslet'in duvarında seni etiketledim bildirim gelmemiş bir bak da yorumla orayı.
![]()
Oha lan. 😱
Ben anamın evine gidiyorrum.Sende çok etkilendin dimi lan bi kız böyle mu terk edilir hayvan.![]()
Yuh.Böyle dizi sahnesi gibi olmuş. Ama cidden çok kötü durum. Bi garip oldum.
Çocukda da tip olsa neyse.s.s