Kanal D Kısmetse Olur | Genel Sohbet Konusu

bu programi haftalardir izlememistim. bi bakayim dedim acayip sacma geldi bana :A
su oyuncak bebek kacirma meselesi oldukca sacma. koca adamlar kendilerini ne hale koymuslar.
ben bir ara nasil bunlara bakmisim ya :F
Kizil sacli Gamzeye gülerlerdide şimdi kendi yaptiklari ne :F

Gökhan Sibel çok tatlılar. Umarım mutlu olurlar.:Z

Didem'i severim ama GökSib laf etme.😡

Oha Efsane olacak yaa. Adnan gidiyor mu acaba @dosimosi 😱 Onur gülüyor Adnan'ın yerine geldim diyor ama gülüyor. Değişik yani..

Gökhan ve Sibel iyi ki var. Çok tatlılar.:love1:

Aynen tatildeyim 4'de yatıp 11'de kalkıyorum.:F Normalde 12'de yatıp 8'de kalkıyorum.:(
tatil ? yani hafta sonumu yoksa genel bir tatilmi var bu arada ne isle ugrasiyorsun ?
bende dun erken uyudum Sabah 6 da kalktim. bizim burda 9a kadar karanlik sabah.
Bugun kapkaranlik havada yilin ilk is gunuydu ama guzeldi :D

tatil ? yani hafta sonumu yoksa genel bir tatilmi var bu arada ne isle ugrasiyorsun ?
bende dun erken uyudum Sabah 6 da kalktim. bizim burda 9a kadar karanlik sabah.
Bugun kapkaranlik havada yilin ilk is gunuydu ama guzeldi :D

Muhasebe denetçisi. Yok kış tatili benim ki. 10 gün kadar.:D

Karanlık olayı bizde de var..8'de hava aydınlanmaya başlıyor. Saatleri değiştirme sistemi gidince çok saçma oldu hayat.:(

Muhasebe denetçisi. Yok kış tatili benim ki. 10 gün kadar.:D

Karanlık olayı bizde de var..8'de hava aydınlanmaya başlıyor. Saatleri değiştirme sistemi gidince çok saçma oldu hayat.:(
evet sizin saat duzeniniz bizi ta burda bile etkiliyor :D
akrabalari uygun zamanlarda arayamayiyoruz. eve gelip vakit buldugumuzda orda gec vakit oluyor. 2 saat aramizda var suan ve inanilmaz etkiliyor.
bu son 1 haftadirda günessiz hafif karanlik gunduzlerimiz oluyor.
yazinda tam tersi karanligi görmuyoruz. Şu ocak ayını intihar etmeden atlatsaydim :F
aralik ve ocakta inanilmaz depresyon ve intihar vakalari oluyor burda :D
ay sabah sabah pek güzel konulardan bahsettim :D

evet sizin saat duzeniniz bizi ta burda bile etkiliyor :D
akrabalari uygun zamanlarda arayamayiyoruz. eve gelip vakit buldugumuzda orda gec vakit oluyor. 2 saat aramizda var suan ve inanilmaz etkiliyor.
bu son 1 haftadirda günessiz hafif karanlik gunduzlerimiz oluyor.
yazinda tam tersi karanligi görmuyoruz. Şu ocak ayını intihar etmeden atlatsaydim :F
aralik ve ocakta inanilmaz depresyon ve intihar vakalari oluyor burda :D
ay sabah sabah pek güzel konulardan bahsettim :D

İsveç tüm çekiciliğini yitirdi şuan.:F