İyice senaryonun gazını arttırmışlar.Kız güya bağıra bağıra ağlıyor hiç mi göz yaşı olmaz.
![]()
Bana inandırıcı gelmedi detaylı izle... Yapmacık şaşırmalar, kızın kameraya bakması, direktif aldıkları her hallerinden belli.Senaryoyu Nurullah ile Songül çevirir kız oynuyorsa oscarlık oynamış cidden Bihter'in ölümü kadar etkiledi bu olay.![]()
Bana inandırıcı gelmedi detaylı izle... Yapmacık şaşırmalar, kızın kameraya bakması, direktif aldıkları her hallerinden belli.![]()
Ev dolu oğlan başkasını bulur bu kadar trajediye gerek yok.Neyse ne çok inandırıcıydı. Ouz yaa bir kızı böyle terk etti ayı.![]()
Ev dolu oğlan başkasını bulur bu kadar trajediye gerek yok.![]()
öyle yere gitmem ben cnm bunların annesi babası yokmu benim babam olsa tüfekle basar orayı beni görse ordaSen o kızım yerinde olsan var yaa ohhooo.
Adam öküz gibi terk ediyor.![]()
öyle yere gitmem ben cnm bunların annesi babası yokmu benim babam olsa tüfekle basar orayı beni görse orda![]()
![]()
![]()
allah allah çok üzülürdüm bendeSeni almazlar zaten güzel kızları alıyorlar oraya.![]()
Tek gerçek program İBS![]()
Kimden acaba.Burası daha gerçek şöyle ki geçen yılın şampiyonu şuan bebek bekliyor.![]()
Sensin öküz sığır. .ssOhaa.s.z
Evliler dedik öküz..
Sensin öküz sığır. .ss