O zaman rekabete hazır ol balım.La ne uzatması normal zaman içinde gidiyorum işte daha sahne göndermeyen 2 kişi var. Ayrıca 1 günde hayatta oy yollamaz bunlar
O zaman rekabete hazır ol balım.La ne uzatması normal zaman içinde gidiyorum işte daha sahne göndermeyen 2 kişi var. Ayrıca 1 günde hayatta oy yollamaz bunlar
Sen Pazar'a alsana ya, cidden iki etkinlik aynanda olmaz. Şaka bir yana.Sıkıntı yok
La dağdan gelip bağdakini kovdu adama bak @dosimosi ne derse oSen Pazar'a alsana ya, cidden iki etkinlik aynanda olmaz. Şaka bir yana.
Ben şimdi Pazar'a uzatırsam çok geç olur, Pazar günü konsept anketini açarım. Bir kıyak geç bana hatrımız yok mu.La dağdan gelip bağdakini kovdu adama bak @dosimosi ne derse o
Utandiriyorsun beniLa dağdan gelip bağdakini kovdu adama bak @dosimosi ne derse o
Ben şimdi Pazar'a uzatırsam çok geç olur, Pazar günü konsept anketini açarım. Bir kıyak geç bana hatrımız yok mu.
Ogün bulunma olasılığım 90% yani iyi
Hadi ben Pazar açıklayayım bari
Atacanımı kıramam o bir tanedir aşktır o gez gez çağır konu komşuyuOgün bulunma olasılığım 90% yani iyi
Cumartesi gezmeye gideyim bari yada misafir cağırayım
Lan sana yalan borcum mu var birde kürek dilini çıkarıyor. Yerim seni sağol.
Hadi ben Pazar açıklayayım bari
O dilimi niye çıkardığımı söylemeye gerek yok doğamız gereği çıkarıyoruz sen de öylesin yaLan sana yalan borcum mu var birde kürek dilini çıkarıyor. Yerim seni sağol.
@dosimosi ne ayak kalp atmalar falan.
haha yani sana izin verdi diye harika dedik işteLan sana yalan borcum mu var birde kürek dilini çıkarıyor. Yerim seni sağol.
@dosimosi ne ayak kalp atmalar falan.
İşte bu kadar da düşünceli bu adamhaha yani sana izin verdi diye harika dedik işte
sağolsun sunucumuz beni pek düşünür yarışmasını geçen benim için 5 dakika geç başlattı
Senin dilini yirim.O dilimi niye çıkardığımı söylemeye gerek yok doğamız gereği çıkarıyoruz sen de öylesin ya
Canım öğretmenim. Denizim düşüncelidir.haha yani sana izin verdi diye harika dedik işte
sağolsun sunucumuz beni pek düşünür yarışmasını geçen benim için 5 dakika geç başlattı
Yiyecek başka yerimi bulamadın mı dilim olmazsa nasıl zehirlerim düşmanlarıSenin dilini yirim.
Canım öğretmenim. Denizim düşüncelidir.
Bende panzehir var canım merak etme. Soruya bak ya yiyecek başka yerimi bulamadın mı diyor.Yiyecek başka yerimi bulamadın mı dilim olmazsa nasıl zehirlerim düşmanları
Yani öyle bir cümle yazıyorsun ki soru değil, cevap bekleyen bir cümle değil ama illa bir şey yazmam gerektiğini düşündüğüm bir cümleYoutube'ye yüklerken telif yiycem diye çok korktum neyseki sorun olmadı. @Çiğdem-
Bende panzehir var canım merak etme. Soruya bak ya yiyecek başka yerimi bulamadın mı diyor.
İşte buna farkı Atacan deniyor.Yani öyle bir cümle yazıyorsun ki soru değil, cevap bekleyen bir cümle değil ama illa bir şey yazmam gerektiğini düşündüğüm bir cümle
Keşke orijinal olsan laflarımı çalmasanİşte buna farkı Atacan deniyor.
Yuh asıl benim laflarımı çalıyorsun, bir tane senin kullandığın kelimelerden benim kullandığımı kanıtla ve bu yazdığım cümleyi çöz öpmeyen ne olsun.Keşke orijinal olsan laflarımı çalmasan