TVen Bu Şarkı Benim 1. Hafta

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Seksenler

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Bu şarkı benim olsunnnnn aşkımaaa son sözzzz olsun gönlümün pınarında aaaaaa adım ceylanım olsunnnn. :)

Üzerimden prim yapın siz, tabi en çok ilgi gören kim ben tabi ki bana yükleniyor herkes..

İyice Melis oldum @dosimosi :A

@Doğu @destere @MEnes @MasacRE- Bu bayanla gelerek sıvacılara oynadım umarım tam puanlarınız bana olur :A

077039-130519-emmelie-de-forest.jpg

OYLAMA BAŞLADI...
17 recap tek bir videoda bulunuyor yani oynatma listesi şeklinde değil, o yüzden sizin için dinlemesi daha kolay, hemde mobilden girenler daha rahat dinleyebilirler, videonun toplam süresi 21DK.

Son Oy Gönderme Tarihi; 28 Ocak 19.00

LİSTE (ViDEO İLE AYNI SIRALI)
1 - Çiğdem- / Sertab Erener - Everyway That I Can
2 - Billy Kane / Hadise - Düm Tek Tek
3 - Soo / Loreen - Euphoria
4 - ozmoturk / Şebnem Paker - Dinle
5 - turkuazz / Ruslana - Wild Dances
6 - denizz19 / Yohanna - Is It True
7 - Bully / Athena - For Real
8 - sokak sanati / Lena - Satellite
9 - vadikızı / Mans Zelmerlöw - Heroes
10 - xemrexxx / Elena Paparizou - My Number One
11 - batuhankaralar / Ajda Pekkan - Petrol
12 - EFE UYSAL / Can Bonomo - Love Me Back
13 - Ahmad / Kenan Doğulu - Shake It Up Sherkerim
14 - yatutarsa / Alexander Rybak - Fairytale
15 - Harunnn60 / Aysel and Arash - Always
16 - Faji / maNga - We Could Be The Same
17 - MayısKralı / Emmelie De Forest - Only Teardrops

NOT: Oylarınızı gönderirken nickleri silmeyiniz.​

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @Billy Kane @Soo @ozmoturk @turkuazz @xemrexxx @vadikızı @batuhankaralar @EFE UYSAL @Ahmad @Harunnn60 @Faji @MayısKralı @yatutarsa @mrt-06 @MasacRE- @GunesinOglu @dosimosi @OzaN @destere @RüzgarGülü @Amoureux @MEnes @Aserat @Maskeli Fedai

Etiketlerde sorun mu var. :T:

OYLAMA BAŞLADI...
17 recap tek bir videoda bulunuyor yani oynatma listesi şeklinde değil, o yüzden sizin için dinlemesi daha kolay, hemde mobilden girenler daha rahat dinleyebilirler, videonun toplam süresi 21DK.

Son Oy Gönderme Tarihi; 28 Ocak 19.00

LİSTE (ViDEO İLE AYNI SIRALI)
1 - Çiğdem- / Sertab Erener - Everyway That I Can
2 - Billy Kane / Hadise - Düm Tek Tek
3 - Soo / Loreen - Euphoria
4 - ozmoturk / Şebnem Paker - Dinle
5 - turkuazz / Ruslana - Wild Dances
6 - denizz19 / Yohanna - Is It True
7 - Bully / Athena - For Real
8 - sokak sanati / Lena - Satellite
9 - vadikızı / Mans Zelmerlöw - Heroes
10 - xemrexxx / Elena Paparizou - My Number One
11 - batuhankaralar / Ajda Pekkan - Petrol
12 - EFE UYSAL / Can Bonomo - Love Me Back
13 - Ahmad / Kenan Doğulu - Shake It Up Sherkerim
14 - yatutarsa / Alexander Rybak - Fairytale
15 - Harunnn60 / Aysel and Arash - Always
16 - Faji / maNga - We Could Be The Same
17 - MayısKralı / Emmelie De Forest - Only Teardrops

NOT: Oylarınızı gönderirken nickleri silmeyiniz.

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @Billy Kane @Soo @ozmoturk @turkuazz @xemrexxx @vadikızı @batuhankaralar @EFE UYSAL @Ahmad @Harunnn60 @Faji @MayısKralı @yatutarsa @mrt-06 @MasacRE- @GunesinOglu @dosimosi @OzaN @destere @RüzgarGülü @Amoureux @MEnes @Aserat @Maskeli Fedai

Etiketlerde sorun mu var. :T:

La benle aynı saatte mi yayınlayacan kaybeden sen olursun bak :A

Sen erken yayınla bence :A
Sen kaç gündür uzatıyon Cuma yayınlasana. :F Bugün oylamayı başlat Cuma günü akşam yayınla işte. :D

BU ŞARKI BENİM
Ruslana-Wild Dances -Ukrayna 2004 Eurovision Song Contest

Bu işte nokta :A Paylaşılmamış baktım :A

@vadikızı Türklerden gideceksen Kenan Doğulu boş :)

https://eksisozluk.com/entry/13325075
Çook iyi fikir tabii önce Eurovision'a dönmemiz lazım. :/

Geç kaldık iyi mi neyse çok şey kaçırmamışız :F

Geç kalmışım hep belirledigim şarkılar kapılmış. Neyse bende bunu seçtim. Başarılar herkese

twelve point goes to batuş :bhr:

Sertab'ı iyi kaptın sen de cadıcım tebrikler, zirve adaylarındansın :A

Ben kimi istesem alıyormuşum ama ilk tercihimde sadece Athena vardı zaten çok seviyorum bu şarkısını, ülkemizi de en iyi şekilde temsil etmişti, bu yüzden seçimimden oldukça mutluyum bakalım neler olacak :D

Sen daha çok abarttın :D Manga o gün Almanya adına bu şarkıyla yarışsaydı kazanırdı :D

Tamamdır. :D
Daha garantiçi olup, bu haftayı atlatmak adına seçimim. :D

Bu haftaki favorilerim Wild Dances, We Could be the Same, Fairytale, Düm Tek Tek, My Number One ve Everyway That I Can. :D

@mrt-06 bu yarışma çok heyecanlı oldukça başarılı konsept tarzı olması yarışmayı oldukça keyifli yapıyor bence yarışmayı başlatmış olman çok iyi bir karar oldu:)

:Fbende tam gönderiyorum birazdan elinde olur

avatar yaptığı foto bizim kutumuzda duruyor @mrt-06 kız gibi zaten kılsız tüysüz ayoll az makyaj yparsın birde siyh peruk yap ama beyaz tene siyh saç ykısıyor şöyle güzel birşey yap cnm UMUT HANIMI :A :A :A

Ha Manga'yı diyorsun tamam o zaman :D Ben sana 1 puan Manga'ya da tam puan veririm. Sen de oy dilenerek arayı kapatmaya çalışırsın artık :A

Üzerimden prim yapın siz, tabi en çok ilgi gören kim ben tabi ki bana yükleniyor herkes..

İyice Melis oldum @dosimosi :A

O ne özgüven o cürmün kadarsın :A

@Doğu @destere @MEnes @MasacRE- Bu bayanla gelerek sıvacılara oynadım umarım tam puanlarınız bana olur :A

Gören de biz sıvacılar sadece güzel bayanlara iyi puan veriyoruz sanır. :A Biz sanata bakarız arkadaş sanataa. :A Ha @destere için o konuda kefil değilim orası muamma. :A :A

Melis senin eline su dökemez :A
harikalar yaratıyorsun lakin benden uzak durda kime bulaşırsan bulaş :A
Bildirim gitmemiş olabilir işimi garantiye alayım oylama mesajı şurda, tıklarsanız o mesaja ışınlanırsınız. :A

https://fav10.net/forum/threads/bu-Şarkı-benim-1-hafta.264228/page-22#post-2944130