İki lafın belini kırın buradaO zaman sana sınavında başarılar kardeşim Finaller daha önemli tabii
Hadi senin sınavın var, @Doğu'ya ne demeli, anca oyun oynasın hain sıvacı. ss
İki lafın belini kırın buradaO zaman sana sınavında başarılar kardeşim Finaller daha önemli tabii
Hadi senin sınavın var, @Doğu'ya ne demeli, anca oyun oynasın hain sıvacı. ss
beni kybetmek önemsiz yani peki o halde 😵😵😵Seni kazanmak önemli tabii canım arkadaşım
Final puanı alamadığım için daha fazla reyting kazandırmak istemiyorum yarışmana Gerçi sen kazanacağını kazandınİki lafın belini kırın burada
Çok etkileyici bir sunum yaptım meyvelerini yemek hakkım haftaya Suskunlarla gel de sana yüksek vereyimFinal puanı alamadığım için daha fazla reyting kazandırmak istemiyorum yarışmana Gerçi sen kazanacağını kazandın
Olaya gel Ee sonraHaftaya Gonca'ya çok üzülerek 6 tane 1 puan gelecek. Büyük provokasyon yapacağım herkes haddini bilsin..
Şike itirafi yapmis bence arkadaş diskalifiye edilmeliÇok etkileyici bir sunum yaptım meyvelerini yemek hakkım haftaya Suskunlarla gel de sana yüksek vereyim
Olaya gel Ee sonra
Sen de elinden geleni ardına koyma benceŞike itirafi yapmis bence arkadaş diskalifiye edilmeli
Çok etkileyici bir sunum yaptım meyvelerini yemek hakkım haftaya Suskunlarla gel de sana yüksek vereyim
Olaya gel Ee sonra
Reyting icin acuna bağliyorsun demek @mrt-06 forumdaki macunlari öldürmeli benceSen de elinden geleni ardına koyma bence
O zaman parçala onu 3.haftada sıkı bir Reyting bekliyorum sendenSonrası sabit zaten Ajda nasıl elendiyse elenecek..
dosi'ye seni kazanmak önemli dememi, sen, seni kaybetmemin önemsiz olacağı şeklinde algılıyorsan cidden pes sana Gerçi klasik kadın tripleri normaldirbeni kybetmek önemsiz yani peki o halde 😵😵😵
Bence bırak onu sana yakışmıyor Zaten sana daha iyi cadılar bulalım biz mesela @xemrexxxdosi'ye seni kazanmak önemli dememi, sen, seni kaybetmemin önemsiz olacağı şeklinde algılıyorsan cidden pes sana Gerçi klasik kadın tripleri normaldir
Seni kaybedersem ben naparım biricik cadım
Acun bana benziyor ben hep böyleydimBirde Acun'a benzemeye çalışan @denizz19... Yazık yazık yazık, bir gerçek anti ben kaldım.
O zaman parçala onu 3.haftada sıkı bir Reyting bekliyorum senden
Jüriler ilk mesajda yazıyor bakıverBenim o 6 ismi bulmam lazım. Şu jüri kadrosunu bana yolla bakim olmadı yeni isimler bulurum.
o mesaja böyle cevp verme yerine hiç yazasaymıssın keşke neyse final puanı alanlara tebrikler 😵dosi'ye seni kazanmak önemli dememi, sen, seni kaybetmemin önemsiz olacağı şeklinde algılıyorsan cidden pes sana Gerçi klasik kadın tripleri normaldir
Seni kaybedersem ben naparım biricik cadım