daha çok beklersin@MEnes @Bully @turkuazz @FaJi @Doğu @Billy Kane @eskici @Aserat @batuhankaralar @destere @MayısKralı @RüzgarGülü @MasacRE- @EFE UYSAL
Oylarınız bekleniyor. Son gün yarın 19:00![]()
daha çok beklersin@MEnes @Bully @turkuazz @FaJi @Doğu @Billy Kane @eskici @Aserat @batuhankaralar @destere @MayısKralı @RüzgarGülü @MasacRE- @EFE UYSAL
Oylarınız bekleniyor. Son gün yarın 19:00![]()
Oylarımı birazdan kullanırım birazcık yoğun olduğumdan bu saate kadar kullanamadım ama birazdan kullanırım sahneleri bitirmeye az kaldıBir hatırlatma daha yapayım zira son günün bugün olduğunu bildiğinizi biliyorum. Özellikle yarışmacılar artık yollayın-10 geliyor yoksa.
@Bully @turkuazz @eskici @Doğu @Billy Kane @MEnes @Aserat @batuhankaralar @MayısKralı @MasacRE- @EFE UYSAL
Yeterli oy sayımız yok bilginize. Biraz ilgili olun lütfen. Son süre 19:00
-10 almayın diye uğraşıyorum yoksa sıkıntı YokOylarımı birazdan kullanırım birazcık yoğun olduğumdan bu saate kadar kullanamadım ama birazdan kullanırım sahneleri bitirmeye az kaldı![]()
Bu aralar biraz sonlara bıraktım oyları ama sonraki oylamalarda daha çabuk kullanmaya çalışacağım-10 almayın diye uğraşıyorum yoksa sıkıntı Yok![]()
Elektrik yok burda kullanamıyorum o yüzden@MasacRE- oy ?
@EFE UYSAL o görmedigin bildirim oylama hakkındaydı.
ve @Doğu @MEnes gönlünüzün kimde olduğunu bilmeme rağmen oylamanız önemle rica edilir
@FaJi @Maskeli Fedai ? @Aserat kolunu kaptırdın bir kere devamını getirmelisin![]()
simdide Ankaradamı gitti elektirikElektrik yok burda kullanamıyorum o yüzdenSaat 7'ye kadar gelirse yollarım
![]()
Jüriler için 19:30simdide Ankaradamı gitti elektirik
bir daha son güne bırakmayın
@denizz19 19 yarişmacilar icin geçerli olsun.
jurilerinki açiklama saatine 20 dakika kala kabul et ?![]()
Hem de Ankaranın ortasındasimdide Ankaradamı gitti elektirik
bir daha son güne bırakmayın![]()
cimri olma 20 yapJüriler için 19:30![]()
isveclilerin müzesindede soba var gaz lambası var yani antika olmus artıkHem de Ankaranın ortasında80'li yıllarda annemler İngiltere'yi gezerken Türkiye'den bahsediyorlarmış gavurlara elektriklerin gittiğini söylüyorlarmış onlar da şaşırıyormuş inanamıyormuş
Yıl 2017 hala gidiyor rezillik
![]()
Daha yeni eve geldim bir soluklanayımcimri olma 20 yap
isveclilerin müzesindede soba var gaz lambası var yani antika olmus artık
@denizz19 annemlere gidiyorum şimdi
oylamaya yetişirim![]()
Jüriler için 19:45cimri olma 20 yap
isveclilerin müzesindede soba var gaz lambası var yani antika olmus artık
@denizz19 annemlere gidiyorum şimdi
oylamaya yetişirim![]()
Çabuk oyla döverim seni .ssDaha yeni eve geldim bir soluklanayım![]()
dünde hatırlattım.Daha yeni eve geldim bir soluklanayım![]()
hala cimrisinJüriler için 19:45son süre
Çabuk oyla döverim seni .ss
20:30 da en geç 20:45te burda olŞimdi gercekten çıkıyorum. teknolojiden uzak 2 saat geçireyim en az
ama bellide olmaz heran damlarım 😛