TVen Yeni Yarışma: "Bu Şarkı Benim"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Andır da ne oluyor diye googleye yazdım da bildiğin giresuncaymış :A

Ekşiden entry: ordu giresun dolaylarında hoşlanılmayan, uzak durulması gereken kişilerden bahsedilirken kullanılır.

(bkz: andır kalsın)

@destere @xemrexxx @Bully
diyorum ya kız mesajlarının yarısını giresunca yazıyor ama biz arada bir google bakmayı akıl ediyoruz o yüzden hogathayı anlayamıyoruz bazen bize @pompy kadar anlaşılmaz gelmesinin sebebi giresuncadır :)
şimdilik andır kalsın @Çiğdem- :)

Andır da ne oluyor diye googleye yazdım da bildiğin giresuncaymış :A

Ekşiden entry: ordu giresun dolaylarında hoşlanılmayan, uzak durulması gereken kişilerden bahsedilirken kullanılır.

(bkz: andır kalsın)

@destere @xemrexxx @Bully @MEnes @Doğu
diyorum ya kız mesajlarının yarısını giresunca yazıyor ama biz arada bir google bakmayı akıl ediyoruz o yüzden hogathayı anlayamıyoruz bazen bize @pompy kadar anlaşılmaz gelmesinin sebebi giresuncadır :)
şimdilik andır kalsın @Çiğdem- :)
hhhha yeni birşey öğretmiş oldum işte sizlere dha ne istiyorsunuz bee türkçenize katkıda bulundum ayoll :A :A :A

Sonucu demiyor ilk konudan bahsediyor Emre. Konuyu açınca o konseptle ilgili ilk yazan kapacak ya ondan herkesin olduğu saatte olması iyi olur :D

@mrt-06 Aslında yazın @berkann buna benzer formatta bir film yarışması yapmıştı gördün mü bilmiyorum. Oradaki gibi olsa daha iyi olur bence. Öncelik sırası gibi bir şeyler veriyordu her hafta başkası seçiyordu ilk olarak. O sistem daha iyiydi bence önce kapan olmasındansa.
Okudum ama ne biliyim böyle rekabet daha iyi olur sanki. :A

Okudum ama ne biliyim böyle rekabet daha iyi olur sanki. :A

Evet sana söyledikten sonra ben de okudum da orada olay biraz daha farklıymış mesela eleme olmuyor sonda puan durumu oluyor. Boşver sen bildiğin gibi yap en iyisi sadece konuları akşam saatinde aç da haksızlık olmasın yeter sabah giremeyenler olur çünkü :D

Evet sana söyledikten sonra ben de okudum da orada olay biraz daha farklıymış mesela eleme olmuyor sonda puan durumu oluyor. Boşver sen bildiğin gibi yap en iyisi sadece konuları akşam saatinde aç da haksızlık olmasın yeter sabah giremeyenler olur çünkü :D
Zaten sabah açma imkanım olmaz akşamları forumda aktiflik en yüksekken açarım. :D

ilk bn söylemiştim kavgaların hzır olun ayoll :F atacan söylediği sati gösterir onlarda başka konuda yazdığı saati gösterir şimdiden gözümde canlanıyor :A :A :A

Zaten @mrt-06 nın sunacağı programa kaoslu ortam yakışır ne o öyle sakin sakin yarışma mı olurmuş :A

ilk bn söylemiştim kavgaların hzır olun ayoll :F atacan söylediği sati gösterir onlarda başka konuda yazdığı saati gösterir şimdiden gözümde canlanıyor :A :A :A
O kendi işlerinden bıraktı yoksa sistem güzeldi yani ama burası farklı olsun ben de vazgeçtim zaten :A
Bu kavgalardan büyük prim kazanırım. 😛 Şarkı seçme kısmı çok heyecanlı olacak cidden. :A

Zaten @mrt-06 nın sunacağı programa kaoslu ortam yakışır ne o öyle sakin sakin yarışma mı olurmuş :A
Ne güzel söyledin usta. :A

Bu kavgalardan büyük prim kazanırım. 😛 Şarkı seçme kısmı çok heyecanlı olacak cidden. :A

Ne güzel söyledin usta. :A
vll benim sloganım kavgasız gürültüsüz sloganıdır ayoll :A survivor tarihinde ilk defa kavgasız gürültüsüz bitti hatta şampiyon ilan edildiğinde millet yılan hikayesi finali gibi herkes birbirine salırıp öpüp teşekküre tmeye basladı :A :A :A

atacan kafasına göre ayarlar zaten ölçüyü :F

vll benim sloganım kavgasız gürültüsüz sloganıdır ayoll :A survivor tarihinde ilk defa kavgasız gürültüsüz bitti hatta şampiyon ilan edildiğinde millet yılan hikayesi finali gibi herkes birbirine salırıp öpüp teşekküre tmeye basladı :A :A :A

atacan kafasına göre yarlar zaten ölçüyü :F
Oyyy o senin pozitif enerjiliğinden. :bhr: Bende maalesef öyle olmuyor. :F

atacan kafasına göre ayarlar zaten ölçüyü :F

Ya bırak yeme bizi milleti birbirine düşürmek için yapmadığın şey kalmadı da @Bully @sokak sanati gibi beyefendi yarışmacılar düşmedi senin tuzağına centilmence yarıştılar :A

Jüri misin yani? :A Yarışmacı da olabilirsin bence. :A
Sence yarışmacı olmak gibi bir hataya düşer miyim ben ? :A Peşinen söylüyorum bu forumda hiçbir zaman yarışmacı olmam, olmayacağım. :A Ben milli iradenin yansımasıyım milletim ne derse ona oy veririm :A Jürilik konusunda da net bir şey söyleyemem bu aralar boş vakitlerimde oyunlara yöneldim foruma giremiyorum pek zaten zibilyon tane yarışma var :A