aa bilmem vlla her pzartesi içerde vrken canlı acunu izler ve her aacunu övdüğün mesajta kaarşına bu foto gelecek ayoll![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @EFE UYSAL
![]()
Tükürükle mi yapıştırdın o yazıyı
aa bilmem vlla her pzartesi içerde vrken canlı acunu izler ve her aacunu övdüğün mesajta kaarşına bu foto gelecek ayoll![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @EFE UYSAL
![]()
Nisan'da ne oluyor forumu terk mi ediyorsun![]()
O zaman beni hic bulastirma oraya cünkü oy kullanirsam Memoli'ye veririm![]()
Aynen her Nisan giderim ben.
Gelme o zaman
Aşkı Memnunun final sahnesi var hadsiz.![]()
hhaahah evet @Bully için onamı özenecektim birde mesajı alsın yeter ayollTükürükle mi yapıştırdın o yazıyı![]()
Ben Nisan'da gelmiştim foruma, sen yoktun o zaman. @destere de yazları gidiyormuş. Hayırdır nerelere kayboluyorsunuz siz öyle![]()
Yok bende o kadar çene yok o koltuğu haketmiyorum![]()
@eskici @MasacRE- zaten sokk sanatı 11 pun önde baslayacak ayoll zeyno memoliye destek olmalısınız oylarınızı bekliyoruz efsane diziyeBende de artık zor görürsün.
Yine bırakıyorum Nisan geliyor.![]()
Birde utanmadan tükürükle yapıştırdım diyorsun bir kıza bu laflar yakışıyormu birde kendine çok terbiyeli dersinhhaahah evet @Bully için onamı özenecektim birde mesajı alsın yeter ayoll![]()
hahah bn demedim öyle birşey bee piss @MasacRE- diyorBirde utanmadan tükürükle yapıştırdım diyorsun bir kıza bu laflar yakışıyormu birde kendine çok terbiyeli dersin![]()
Ben de orda arkadaşım var.Ben ülke dışı yapıyorum. Geçen yıl Seattle'daydım bu yıl muhtemelen Hong Kong olacak![]()
oylar efsane diziye @eskiciBu @sokak sanati manyak fark atmış final puanında hala çalışıyor. @Çiğdem- 'den ses seda yok bir de Ozan'a laf söylüyordu kendi yarışmasında. Benim de Memoli'ye vermeye niyetim vardı ama en iyisi protesto edelim biz oy kullanmayalım
Ben de tam seni eleştiriyordum![]()
@Bully gibi co admine nazik dürüst bir adama bu yakıştırma olmamış
Ben ülke dışı yapıyorum. Geçen yıl Seattle'daydım bu yıl muhtemelen Hong Kong olacak![]()
Ben de orda arkadaşım var.![]()
Sen de doğruladın ama değil mi @EFE UYSAL![]()
burada önemli olan dememek@Bully gibi co admine nazik dürüst bir adama bu yakıştırma olmamışBir co admin bu yaptığın capstan etkilenmez
![]()
Hem doğruluyor hem sonra ben öyle birşey demedim diyor iki dediği laf birbirini tutmuyorSen de doğruladın ama değil mi @EFE UYSAL![]()
Bende inanmıştım. .ss Gecenin bu saatinde bu kaos yaratma gücünü nerden buluyorsun.@mrt-06 keklenme tamam.![]()