aa bilmem vlla her pzartesi içerde vrken canlı acunu izler ve her aacunu övdüğün mesajta kaarşına bu foto gelecek ayoll @xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @EFE UYSAL
Tükürükle mi yapıştırdın o yazıyı
aa bilmem vlla her pzartesi içerde vrken canlı acunu izler ve her aacunu övdüğün mesajta kaarşına bu foto gelecek ayoll @xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @EFE UYSAL
Nisan'da ne oluyor forumu terk mi ediyorsun
O zaman beni hic bulastirma oraya cünkü oy kullanirsam Memoli'ye veririm
Aynen her Nisan giderim ben.
Gelme o zaman
Aşkı Memnunun final sahnesi var hadsiz.
hhaahah evet @Bully için onamı özenecektim birde mesajı alsın yeter ayollTükürükle mi yapıştırdın o yazıyı
Ben Nisan'da gelmiştim foruma, sen yoktun o zaman. @destere de yazları gidiyormuş. Hayırdır nerelere kayboluyorsunuz siz öyle
Yok bende o kadar çene yok o koltuğu haketmiyorum
@eskici @MasacRE- zaten sokk sanatı 11 pun önde baslayacak ayoll zeyno memoliye destek olmalısınız oylarınızı bekliyoruz efsane diziyeBende de artık zor görürsün.
Yine bırakıyorum Nisan geliyor.
Birde utanmadan tükürükle yapıştırdım diyorsun bir kıza bu laflar yakışıyormu birde kendine çok terbiyeli dersinhhaahah evet @Bully için onamı özenecektim birde mesajı alsın yeter ayoll
hahah bn demedim öyle birşey bee piss @MasacRE- diyorBirde utanmadan tükürükle yapıştırdım diyorsun bir kıza bu laflar yakışıyormu birde kendine çok terbiyeli dersin
Ben de orda arkadaşım var.Ben ülke dışı yapıyorum. Geçen yıl Seattle'daydım bu yıl muhtemelen Hong Kong olacak
oylar efsane diziye @eskiciBu @sokak sanati manyak fark atmış final puanında hala çalışıyor. @Çiğdem- 'den ses seda yok bir de Ozan'a laf söylüyordu kendi yarışmasında. Benim de Memoli'ye vermeye niyetim vardı ama en iyisi protesto edelim biz oy kullanmayalım
Ben de tam seni eleştiriyordum
Ben ülke dışı yapıyorum. Geçen yıl Seattle'daydım bu yıl muhtemelen Hong Kong olacak
Ben de orda arkadaşım var.
Sen de doğruladın ama değil mi @EFE UYSAL
burada önemli olan dememek@Bully gibi co admine nazik dürüst bir adama bu yakıştırma olmamış Bir co admin bu yaptığın capstan etkilenmez
Hem doğruluyor hem sonra ben öyle birşey demedim diyor iki dediği laf birbirini tutmuyorSen de doğruladın ama değil mi @EFE UYSAL
Bende inanmıştım. .ss Gecenin bu saatinde bu kaos yaratma gücünü nerden buluyorsun.@mrt-06 keklenme tamam.