Boş konuşma..Fişini keserim.
İstesem anında olurum aha @OzaN 'da burada. Anında kadroya alır ama emeklinin havası başka. Anca co adminlik teklif ederse.![]()
Yarı finalde Candan'a ettiğin ihanetten dolayı işin zor artık, yeşili bile unut sen
Boş konuşma..Fişini keserim.
İstesem anında olurum aha @OzaN 'da burada. Anında kadroya alır ama emeklinin havası başka. Anca co adminlik teklif ederse.![]()
Boş konuşma..
Yarı finalde Candan'a ettiğin ihanetten dolayı işin zor artık, yeşili bile unut sen![]()
Ne diyordumNiye peki babanın hayrına mi. 2 gün öncesine kadar neler diyordun.
Yalan diyorsan aha böyle ol.@Çiğdem- @MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 53602
Ne diyordum![]()
KanitlaBully şöyle böyle diyordun. Kasıntı biri boş boş konuşuyor derdin heo..
- dakikada kapattım videoyu vlla dünynın en sıkıcı kısA videosu adayına oynar
![]()
![]()
@mrt-06 @xemrexxx @Bully @sokak sanati @EFE UYSAL
Sus bakayım sen kıskanç, Acun'um neylerse güzel eyler@mrt-06 @xemrexxx @Bully @sokak sanati @EFE UYSAL
- dakikada kapattım videoyu vlla dünynın en sıkıcı kısA videosu adayına oynar
![]()
![]()
Kanitla![]()
Rakibin kim
Gözün doysun be zaten yüzde yüz kazanacan o yarışmayı hala oy istiyorsun ya![]()
Rakibin kim![]()
Rekor fark atıp rezil etmek istiyorum.
Zeyno Memoli Çiğdem.
Hadi 2 dakika oy ver.![]()
@Çiğdem- Gör bunları gör, sen o kadar değer ver ona yarışmanın baştacı yap, o gelsin seni rezil etmek istesin![]()
Koltuğumda gözün ver galiba ama Çiğdem sibirlenmez üzgünüm.![]()
Yok bende o kadar çene yok o koltuğu haketmiyorum![]()
O zaman beni hic bulastirma oraya cünkü oy kullanirsam Memoli'ye veririmRekor fark atıp rezil etmek istiyorum.
Zeyno Memoli Çiğdem.
Hadi 2 dakika oy ver.![]()
aa bilmem vlla her pzartesi içerde vrken canlı acunu izler ve her aacunu övdüğün mesajta kaarşına bu foto gelecek ayollSus bakayım sen kıskanç, Acun'um neylerse güzel eyler![]()
Bende de artık zor görürsün.
Yine bırakıyorum Nisan geliyor.![]()
Sen bu oyunlarınla @Bully i vazgeçireceğini zannediyorsun ama avcunu yalayacaksınaa bilmem vlla her pzartesi içerde vrken canlı acunu izler ve her aacunu övdüğün mesajta kaarşına bu foto gelecek ayoll![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @EFE UYSAL
![]()