Yalnız havuç baya hızlı çıktı hiç bu kadarını beklemiyordum Favorim o olabilir
Gönüllüler aldı Ünlüler çok iddalıydı bir tane oyun alın be.sss
Erdiyi gömdü babaSaçmalama senin favorin Fulya
Erdi'yi sevmiyorumAtış yapsanız kazancaksınız ama nerde.sss
Erdiyi gömdü baba
Kim seviyorki herkes nefret kustuErdi'yi sevmiyorum
Birde ilk bölüm gazı var.Kalbimdeki Deniz'in bu bölüm temposu düşük o yüzden yarın zirvede olursunuz @mrt-06
Dur bakalim daha yeni basladi ilerde acilir belki hem gönüllü kizlarin en iyisi olan Elif'e karsi iyi yaristi son oyunda hatta önde bitirdi galiba ama atislari kötüydü kaybetti@eskici senin Şahika zayıf gibi be
Tüm twitter Survivorı konuştu yarın Kalbimdeki Denizi ikiye katlayınca etiketleyecem seniKalbimdeki Deniz'in bu bölüm temposu düşük o yüzden yarın zirvede olursunuz @mrt-06
Haftaya Kalbimdeki Deniz alır gerçi yarın da alabilirizBirde ilk bölüm gazı var.
Nerden biliyon tüm Twitter'ı sen yoksa o Twitter kuşu musunTüm twitter Survivorı konuştu yarın Kalbimdeki Denizi ikiye katlayınca etiketleyecem seni
Dur bakalim daha yeni basladi ilerde acilir belki hem gönüllü kizlarin en iyisi olan Elif'e karsi iyi yaristi son oyunda hatta önde bitirdi galiba ama atislari kötüydü kaybetti
Neden DenisaÇok fazla izleyemedim ama Denisa, Furkan, Gökhan, İlhan, Volkan ve Yiğit dikkatimi çekenler oldu.
Ben zaten hepsi demedim Kızların çoğuda hızlı ve atlet sadece atışları kötü İLhan da fena değil daha yeni başladı yarışma illaki açılacaklarYok be çoğu hızlı değil. Erkeklerde Furkan,Serhat kızlarda atletler hızlı. İlhan Mansız dengede kurtardı işi mesela Şakşuka Erdi'yi yendi o ölçü değil Sedat da iyi değildi.
Alakam yok taymdan belliNerden biliyon tüm Twitter'ı sen yoksa o Twitter kuşu musun
Yarın en fazla 8 alırsınızBen zaten hepsi demedim Kızların çoğuda hızlı ve atlet sadece atışları kötü İLhan da fena değil daha yeni başladı yarışma illaki açılacaklar
Alakam yok taymdan belli